Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Tv-állvány - egy fontos darab

Ne becsüljük le e kisbútor jelentőségét: egy jó tv-állvány szebbé teheti a nappali összképét, de el is ronthatja, ha nem a megfelelőt választjuk. Megéri jól körülnézni!

Kevés nappaliból hiányzik a tévé, és persze állnia is kell valamin. Számos otthonban a tv-tartó a nappali szekrénysor része, és kényelmesen elhelyezhető rajta a készülék – de ahol nem tartozik a szekrénysorhoz, vagy különböző, nem egyforma elemekből van összeválogatva a nappali bútorzata, ott bizony elkél egy mutatós tv-állvány!

Ez a kisbútor önmagában is lényeges eleme a szobának: valósággal „öltöztet”, pluszt ad a nappali berendezéséhez. Érdemes stílusban, színben olyat választani, amellyel megteremtjük vagy fenntartjuk a harmóniát, mert ha a tv-tartó kilóg a sorból, az nem mutat túl szépen…

Aggódni cseppet sem kell – a széles választékban biztosan találunk nappalinkba kiválóan illeszkedő modellt! Csak egy kis, praktikus, kellemes fa árnyalatú tv-állványra vágyunk? Válasszunk a görgős lábú, polcos és fiókos, egyszerű megjelenésű tv-tartók közül, amelyek könnyedén mozgathatóak.

Szép, fabútor megjelenésű, modern tv-tartót képzeltünk el a szobába? A szögletes vonalvezetésű, mutatós kiegészítők a legkülönbözőbb formában és legváltozatosabb színben hívogatnak bennünket! A visszafogottan modern otthonokba ugyanúgy találunk nekünk való tv-állványt, mint minimalista terekbe.

A modern bútorok hívei nemcsak a fából és bútorlapból, hanem az üvegpolcos, laminált MDF lapos tv-tartók többféle változatából is válogathatnak, melyek modernségükön túl csillogó eleganciát is csempésznek a szobába.

De ha már elegancia, természetes, hogy a klasszikus berendezésű, nosztalgikus hangulatú otthonokba is választhatunk külön tv-állványt! Háromféle szép, hagyományos megjelenésű tv-tartó áll rendelkezésre, antikolt-, keretes ajtós, gyönyörűen faragott változatban, patinázott dió-, sötét alma-, vagy noce como színben.

Tökéletes választás valamennyi kisbútor, ha illeszkedik a szoba hangulatába! Ne feledjük, ha elemes bútorcsaládból választunk, nemcsak a kiszemelt tv-állvány, hanem a teljes nappali berendezés is a miénk lehet ugyanebben a stílusban. Válasszunk okosan!Kapcsolódó cikkek

Iroda

Iroda

Iroda otthonra?
Hely híján sarokétkezőt!

Hely híján sarokétkezőt!

Használjuk ki a sarkot!
Elemes bútorral könnyű!

Elemes bútorral könnyű!

Mire jó az elemes?
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!
Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…