Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágykeretek: trópusi keményfa

Micsoda kényelem, és micsoda látvány! Elsősorban az elegancia híveinek ajánljuk ezeket a csodaszépen megmunkált, trópusi keményfából készült ágykereteket!

Klasszikus, hagyományos berendezésű otthonunkba keresünk egy vadonatúj franciaágyat? Megérett a cserére a régi, vagy esetleg a klasszikus vonalvezetésű helyett kicsit modernebb, de ugyanolyan elegáns modellre vágyunk? Válasszuk a trópusi keményfa ágykeretek közül: nehezen választhatnánk náluk jobbat!

Előkelő megjelenésükkel és tekintélyt parancsoló méretükkel valósággal „trónolnak” a hálószoba terében ezek a csodaszép 2 személyes ágyak.

A vendégszoba ugyancsak örülne egy ilyen mutatós, elegáns darabnak…

A klasszikus trópusi fa ágykeretek cseresznye, dió színre pácolva tökéletesen megteremtik a régies, „boldog békeidők-béli” hangulatot.

Már ránézésre is masszívak és mellette irigylésreméltó kényelemmel szolgálnak!

A Royal, lakkozott típus mellé hozzáillő éjjeli szekrény, gardróbszekrény, komód, sőt tükör is kérhető, hogy a klasszikus hangulat teljes legyen!

A trópusi keményfa ágykeretek modern darabja rácsos, mutatós fejvégével, szögletes vonalaival nyűgöz le. Nemcsak 2 személyes, 1 személyes változatban is a miénk lehet, így ha nem franciaágy szükségeltetik, a kisszobába is tökéletes fekhely válik belőle!

Ezek az ágykeretek visszafogott színű falak mellett érvényesülnek igazán, a modern változat ugyanakkor egy erőteljesebb, trendi árnyalatú környezetben is kiválóan megállja a helyét! Pihenjünk a „trópusokon”!Kapcsolódó cikkek

Aludjunk kanapén!

Aludjunk kanapén!

Ha egy igazán profi kanapé kell…
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Hasznos tanácsok vásárlás előtt!
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...