Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágykeretek: trópusi keményfa

Micsoda kényelem, és micsoda látvány! Elsősorban az elegancia híveinek ajánljuk ezeket a csodaszépen megmunkált, trópusi keményfából készült ágykereteket!

Klasszikus, hagyományos berendezésű otthonunkba keresünk egy vadonatúj franciaágyat? Megérett a cserére a régi, vagy esetleg a klasszikus vonalvezetésű helyett kicsit modernebb, de ugyanolyan elegáns modellre vágyunk? Válasszuk a trópusi keményfa ágykeretek közül: nehezen választhatnánk náluk jobbat!

Előkelő megjelenésükkel és tekintélyt parancsoló méretükkel valósággal „trónolnak” a hálószoba terében ezek a csodaszép 2 személyes ágyak.

A vendégszoba ugyancsak örülne egy ilyen mutatós, elegáns darabnak…

A klasszikus trópusi fa ágykeretek cseresznye, dió színre pácolva tökéletesen megteremtik a régies, „boldog békeidők-béli” hangulatot.

Már ránézésre is masszívak és mellette irigylésreméltó kényelemmel szolgálnak!

A Royal, lakkozott típus mellé hozzáillő éjjeli szekrény, gardróbszekrény, komód, sőt tükör is kérhető, hogy a klasszikus hangulat teljes legyen!

A trópusi keményfa ágykeretek modern darabja rácsos, mutatós fejvégével, szögletes vonalaival nyűgöz le. Nemcsak 2 személyes, 1 személyes változatban is a miénk lehet, így ha nem franciaágy szükségeltetik, a kisszobába is tökéletes fekhely válik belőle!

Ezek az ágykeretek visszafogott színű falak mellett érvényesülnek igazán, a modern változat ugyanakkor egy erőteljesebb, trendi árnyalatú környezetben is kiválóan megállja a helyét! Pihenjünk a „trópusokon”!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben
Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...
Fogasról, tükörről, szobainasról

Fogasról, tükörről, szobainasról

Tükör, fogas, szobainas: megkönnyítik napjainkat