Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fényt asztali lámpával!

A számos kapható lámpa közül nem mindegyik alkalmas arra, hogy olvasni, dolgozni, tanulni lehessen mellette – asztali lámpa mindig kelleni fog, akár tökéletes fényforrás kell, akár hangulatfény!

Jól jönne egy kis világítás, akár munkáról, akár hangulatteremtésről van szó? Nem kell vakoskodni! Kislámpa, éjjeli lámpa, íróasztal lámpa és dolgozólámpa egyaránt megtalálható a kínálatban.

Az asztali lámpa-választék szinte kifogyhatatlan ötletekkel lát el bennünket! Válasszunk attól függően, milyen stílusú az otthonunk, vagy a szoba, ahová a lámpa kerül, de azt se hagyjuk figyelmen kívül, mennyire erős fényre van szükségünk!

Hagyományos megjelenésű asztali lámpa a vágyunk? Ezüst, fekete és fehér színben lehet a miénk az asztalhoz fogatható vagy talpas formában kapható, mozgatható és minden irányba forgó, igen praktikus asztali lámpa.

Mozgatható szerkezettel kissé futurisztikusabb megjelenésű modellek is kaphatók, nagyon modernnek és férfiasnak hatnak.

Ha nem túlságosan nagyméretű, inkább kicsi és erős fényt adó fényforrást képzeltünk el, a búrás modellek elegánsabb és modernebb változatából, valamint az egyszerű, talpas és „sapkás”, törzsén csúszkával állítható lámpák több variációjából válogathatunk.

Az üde színű, csiptetővel az asztalhoz erősíthető lámpák ugyanúgy a miénk lehetnek, mint a könnyedebb megjelenésű, modern, króm és bronz modellek. Elegáns íróasztalra a bank lámpa típusok ötletes választások.

Asztali lámpa hangulatvilágításnak szintén kapható: a gömb törzsű, aranyos, színes textil búrás modelleket mindenki ismeri – bárhol elférnek! Klasszikus bútorok legkiválóbb társa lehet az antik stílusú, elegáns asztali lámpa, a keleties hangulat szerelmesei a Bahia típusból, vagy a Bombai lámpákból válogathatnak - ezek a modellek díszként is remekül mutatnak, akárcsak a sómécses, sólámpa vagy a „Tofu” lámpák, amelyek világító poharakra emlékeztetnek.

Gyerekszobába a mesehősökkel díszített asztali lámpák vagy a lávalámpa-, csillámporos lámpa lehet jó ötlet, de természetesen felnőttek is örömmel használhatják! Nem nehéz a választás!Kapcsolódó cikkek

Matracok: a rugós

Matracok: a rugós

Rugós matraccal egészséges alvást!
Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Nézzük milyen burkolatok közül választhatunk!
Mennyezetre való csillár és lámpa

Mennyezetre való csillár és lámpa

Nem mindegy, mi lóg a falról!
Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!