Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: a rugós

Nagy öröm, ha végre megtaláltuk ideális ágyunkat – de még nagyobb, ha kellemesen is alszunk benne, amihez mindenképp kell egy jó matrac!

A legmegfelelőbb ágyat megtalálni nem elég – ha nem tartozik az ágyhoz matrac, ki kell választanunk az ideális ágybetétet is, akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyát tölti majd meg. Mert ugye nem mindegy, hogyan is alszik azon az ágyon az ember! Hiába gyönyörű, ha éjjel forgolódunk, fáj a hátunk, nem érezzük megfelelőnek az alátámasztást.

Rugós matracot nyugodtan választhatunk ágykeretünkhöz: mindennapos alvásra ideálisak! Bonellrugós és táskarugós változatban is pihentető alvást biztosítanak.

A bonellrugós ágybetétek igen jó minőségű acélrugókkal készülnek – mindez mellett pedig típustól függően a matracok memóriás réteggel, hideghabréteggel vannak ellátva, amelyek mind ahhoz járulnak hozzá, hogy az alátámasztás minél egészségesebb legyen.

A habréteg minimalizálja a gerincre és hátízületekre nehezedő nyomást, és a vér áramlását is serkenti.

A táskarugós matracok szintén többféle változatban kaphatók, memóriás réteggel vagy anélkül. Mindennapos alvásra mindkét matractípus tökéletes – azt azonban, hogy milyet választunk, alvási szokásaink is befolyásolják!

Lágy vagy félkemény ágybetétet annak érdemes választania, aki oldalt fekve vagy mindenhogyan fekve alszik. Akik főleg oldalt vagy félhason alszanak, azoknak a lágy típus ideális, a kemény változatok szintén mindenhogyan alvóknak ajánlottak.

A rugós matracok sorában számos extrával kiegészített ágybetétet találunk, így tökéletesen igényeinkhez igazíthatjuk vadonatúj matracunkat. Nézzük át alaposan a kínálatot.

Ha nem felelnek meg a méretek, egyedi méretben is kérhetjük a matracot. Azt se feledjük, hogy a remekül szellőző, egészséges ágybetétek egy része kétféle huzattal kérhető – vagy szőtt, steppelt felső réteggel, mely jó folyadékelvezető, vagy puha, frottír, szintén jó nedvességvezető, mosható huzattal. Másik részük kényelmes, antibakteriális huzatbevonattal lehet a miénk, mely nemcsak a felhőtlen alvást, hanem a stressz leküzdését is elősegíti. Érdemes innen válogatni!Kapcsolódó cikkek

Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Fogasról, tükörről, szobainasról

Fogasról, tükörről, szobainasról

Tükör, fogas, szobainas: megkönnyítik napjainkat
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A legnagyobb falat a lakásban!
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?