Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Forgószék- és tárgyalószék választék

Az íróasztal már megvan, de valamire leülni sem ártana, vagy egyben keresünk mutatós asztalt és hozzáillő széket? Forgószékek és tárgyalószékek garmada vár ránk!

Mire megyünk egy jó író- vagy számítógépasztallal szék nélkül? Akár dolgozni, akár tanulni, rajzolni vagy írni kell, szükségünk van egy kényelmes székre, amely hosszútávú ücsörgésre is kiváló. Nappali, dolgozószoba, gyerekszoba vagy iroda terét tennénk teljessé a forgószékekkel, tárgyalószékekkel? Akkora kínálatból választhatunk, hogy szinte sajnáljuk, ha csak egy széket kell vennünk!

A szék stílusát az határozza meg, hogy hová fog kerülni és mire használjuk. Egy tárgyalószék szép, mutatós, de nem feltétlenül olyan kényelmes, mint egy főnöki forgószék – nem is töltünk bennük egyforma mennyiségű időt.

A tárgyalószék típusok az iroda környezetnek megfelelően elegánsak, de egyszerűek, céljuknak tökéletesen megfelelnek porfestett acélvázzal, szövet huzattal. Krómozott acélvázas, különleges vonalú modellek is kaphatók, melyek minimál terekben különösen mutatósak!

A főnöki forgószékek széles választékában megtaláljuk a masszív, csillaglábas, hagyományos megjelenésű, textilbőr-, de akár valódi bőr bevonattal is kérhető modelleket és a modernebb, egészen különleges vagy rendhagyó külsejű székeket is, könnyedebb megjelenéssel, melyek azonban hinta- és relaxfotelként ugyanúgy működnek, és akár egy sportkocsi ülésére is hasonlíthatnak!

Bármilyen formára is vágyunk, megtaláljuk az igazit.

Természetesen az irodaszékek sem állnak rosszul a választék tekintetében. Szintén igen változatos formák közül választhatunk: ezek a modellek is csillaglábbal készülnek, gázliftes megoldással állítható a magasságuk.

Szövet ülőfelületűek, a háttámla pedig vagy sima-, vagy membrán szövet, amely kényelmes hátradőlést biztosít a hátnak.

A mutatós székek alacsonyabb vagy magasabb támlával, élénk színekben kaphatók, így tökéletesen az iroda- vagy a szoba hangulatába illeszthetők!

Az igazán modern irodai forgószékek – melyek persze otthonra is kiválóak -, elegáns textilbőr kárpittal szép, elegáns hangulatot csempésznek a helyiségbe!

Bármennyit is ülnénk rajta, válasszuk a tökéleteset! Egy kisbútor, ami nélkülözhetetlen és nemcsak a kényelmünket, de az egészséges ülést is szolgálja!Kapcsolódó cikkek

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Tv-állvány - egy fontos darab

Tv-állvány - egy fontos darab

Csinosítsunk tv-tartóval!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Fogasról, tükörről, szobainasról

Fogasról, tükörről, szobainasról

Tükör, fogas, szobainas: megkönnyítik napjainkat
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...