Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Forgószék- és tárgyalószék választék

Az íróasztal már megvan, de valamire leülni sem ártana, vagy egyben keresünk mutatós asztalt és hozzáillő széket? Forgószékek és tárgyalószékek garmada vár ránk!

Mire megyünk egy jó író- vagy számítógépasztallal szék nélkül? Akár dolgozni, akár tanulni, rajzolni vagy írni kell, szükségünk van egy kényelmes székre, amely hosszútávú ücsörgésre is kiváló. Nappali, dolgozószoba, gyerekszoba vagy iroda terét tennénk teljessé a forgószékekkel, tárgyalószékekkel? Akkora kínálatból választhatunk, hogy szinte sajnáljuk, ha csak egy széket kell vennünk!

A szék stílusát az határozza meg, hogy hová fog kerülni és mire használjuk. Egy tárgyalószék szép, mutatós, de nem feltétlenül olyan kényelmes, mint egy főnöki forgószék – nem is töltünk bennük egyforma mennyiségű időt.

A tárgyalószék típusok az iroda környezetnek megfelelően elegánsak, de egyszerűek, céljuknak tökéletesen megfelelnek porfestett acélvázzal, szövet huzattal. Krómozott acélvázas, különleges vonalú modellek is kaphatók, melyek minimál terekben különösen mutatósak!

A főnöki forgószékek széles választékában megtaláljuk a masszív, csillaglábas, hagyományos megjelenésű, textilbőr-, de akár valódi bőr bevonattal is kérhető modelleket és a modernebb, egészen különleges vagy rendhagyó külsejű székeket is, könnyedebb megjelenéssel, melyek azonban hinta- és relaxfotelként ugyanúgy működnek, és akár egy sportkocsi ülésére is hasonlíthatnak!

Bármilyen formára is vágyunk, megtaláljuk az igazit.

Természetesen az irodaszékek sem állnak rosszul a választék tekintetében. Szintén igen változatos formák közül választhatunk: ezek a modellek is csillaglábbal készülnek, gázliftes megoldással állítható a magasságuk.

Szövet ülőfelületűek, a háttámla pedig vagy sima-, vagy membrán szövet, amely kényelmes hátradőlést biztosít a hátnak.

A mutatós székek alacsonyabb vagy magasabb támlával, élénk színekben kaphatók, így tökéletesen az iroda- vagy a szoba hangulatába illeszthetők!

Az igazán modern irodai forgószékek – melyek persze otthonra is kiválóak -, elegáns textilbőr kárpittal szép, elegáns hangulatot csempésznek a helyiségbe!

Bármennyit is ülnénk rajta, válasszuk a tökéleteset! Egy kisbútor, ami nélkülözhetetlen és nemcsak a kényelmünket, de az egészséges ülést is szolgálja!Kapcsolódó cikkek

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...