Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Kép dekorációk

Szobáink falai meglehetősen sokszor szemünk elé kerülnek, ezért nem mindegy, milyen hangulatot hordoznak. Dobjuk fel őket olyannal, amiben jól érezzük magunkat!

Nekünk mi lenne a kedvencünk? Egy adott témában szeretnénk dekorálni a falakat, vagy csak valami újdonságra vágyunk, szeretnénk kicsit másmilyenné varázsolni a helyiséget, helyiségeket?

Csak egy jó repró hiányozna a szoba üres faláról?

Akkor válasszuk ki a megfelelő fali képet! A reprók remek lakberendezési kiegészítők, mondhatni dísztárgyak – nem kerülnek sokba, könnyen variálhatók, változtathatók, egy vagy több is jól mutat belőlük. Csak az a kérdés, milyen hangulatot szeretnénk teremteni a szobában.

Állatokkal dekorálnánk a falat? Esetleg Forma-1-es képekkel? Rajongunk a hatvanas évek Amerikájáért, a régi sztárokért, vagy inkább a modern világot jelképező reprókkal raknánk tele a szobát?

Megnyugtató hangulatot varázsolnak a falra a virágos képek, a gyönyörű természeti tájak, a csendéletek, a Zen képek.

Ellenben ha a kávéházi hangulat számunkra a kellemes, ilyenből is többet találunk. London, Párizs, New York utcáira, esetleg Kubába kalandoznánk gondolatban? Ez is megoldható.

Afrikai, indiai hangulatokkal, keleties képekkel dekorálhatjuk a falakat, vagy retró autókkal, motorokkal, ha szeretünk bennük gyönyörködni!

Csemetéink szobájába is akad bőven repró – kedvenc állataikat és mesehőseiket is megtaláljuk. Keret nélkül vagy keretezett képként kérhetjük ezeket az egyszerű és látványos lakberendezési kiegészítőket, a keret színe természetesen igény szerinti. Válogassunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…
Matracok: habmatrac

Matracok: habmatrac

Habbal sokkal kényelmesebb…!
Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!