Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Kép dekorációk

Szobáink falai meglehetősen sokszor szemünk elé kerülnek, ezért nem mindegy, milyen hangulatot hordoznak. Dobjuk fel őket olyannal, amiben jól érezzük magunkat!

Nekünk mi lenne a kedvencünk? Egy adott témában szeretnénk dekorálni a falakat, vagy csak valami újdonságra vágyunk, szeretnénk kicsit másmilyenné varázsolni a helyiséget, helyiségeket?

Csak egy jó repró hiányozna a szoba üres faláról?

Akkor válasszuk ki a megfelelő fali képet! A reprók remek lakberendezési kiegészítők, mondhatni dísztárgyak – nem kerülnek sokba, könnyen variálhatók, változtathatók, egy vagy több is jól mutat belőlük. Csak az a kérdés, milyen hangulatot szeretnénk teremteni a szobában.

Állatokkal dekorálnánk a falat? Esetleg Forma-1-es képekkel? Rajongunk a hatvanas évek Amerikájáért, a régi sztárokért, vagy inkább a modern világot jelképező reprókkal raknánk tele a szobát?

Megnyugtató hangulatot varázsolnak a falra a virágos képek, a gyönyörű természeti tájak, a csendéletek, a Zen képek.

Ellenben ha a kávéházi hangulat számunkra a kellemes, ilyenből is többet találunk. London, Párizs, New York utcáira, esetleg Kubába kalandoznánk gondolatban? Ez is megoldható.

Afrikai, indiai hangulatokkal, keleties képekkel dekorálhatjuk a falakat, vagy retró autókkal, motorokkal, ha szeretünk bennük gyönyörködni!

Csemetéink szobájába is akad bőven repró – kedvenc állataikat és mesehőseiket is megtaláljuk. Keret nélkül vagy keretezett képként kérhetjük ezeket az egyszerű és látványos lakberendezési kiegészítőket, a keret színe természetesen igény szerinti. Válogassunk kedvünkre!Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Nézzük milyen burkolatok közül választhatunk!
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!
Kanapé vendégággyal

Kanapé vendégággyal

A vendéget is legyen hová tenni!
Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!