Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Dohányzóasztal kínálat puffal

Jó lenne leültetni a családot vagy a barátokat egy kellemes hangulatú sarokba, dohányzóasztal köré? Kicsi, de mutatós modellben gondolkodunk, ami kis helyen is elfér? Válasszunk puffos dohányzóasztalt!

Ötletes megoldást szeretnénk kis térbe, de jó volna, ha a dohányzóasztal köré négy személy is elférne? Van egy jó hírünk: modern és egyben elegáns, szemrevaló bútort szerezhetünk be a puffokkal körülvett dohányzóasztal „személyében”!

Biztos, hogy aki meglátja, szívesen kipróbálja! Óriási kényelmet azért ne várjunk tőle, hiszen az ülőhelyeket puffok szolgáltatják háttámlás székek helyett, de éppen ez adja a kisméretű, kedves megjelenésű puffos dohányzóasztalok előnyét és báját.

A kerek, ovális, vagy éppen a szögletes asztalokat szeretjük? A puffos dohányzóasztalok asztallapja biztonsági üveg, a puffok formája is az asztallaphoz igazodik. 

A fekete és wenge színben kapható, négy puffal körülvett asztalokkal elegáns és modern társalgó alakítható ki, aki azonban világos bútoraihoz keres ideális dohányzóasztalt, válassza a fehér modellt, szögletes puffokkal.

Wenge színben lehet a miénk a kétszemélyes, fiókos törzsű puffos dohányzóasztal. Igazi különlegesség az S-formájú lábbal készült modell is, mely sötétbarna, wenge, krémszínben, de bükk és cseresznye árnyalatban is birtokba vehető, a puffok pedig szinte eltüntethetők az asztal alatt!

A párnázott, díszvarrásos puffok és a légies üvegasztal különleges, modern eleganciája magával ragadó – ne hagyjuk ki ezt a mutatós bútort, ha helyszűkében vagyunk!Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba célja a pihenés és az alvás, mint ahogy a neve is jelzi.
Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Design kanapé kínálat

Design kanapé kínálat

Hihetetlen vonalak, változatos színekben!
Sarokülőgarnitúra: praktikus választás

Sarokülőgarnitúra: praktikus választás

Kis lakásba profi sarokülőt!