Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Az átlagostól eltérő, elegáns, mégis modern dohányzóasztalra vágyunk? Szeretjük a tenger világát, az állatokat, netán India vagy Egyiptom rajongói vagyunk? Itt megtaláljuk ideális asztalunkat!

Különleges nappalit képzeltünk el otthonunkba? Szeretjük a modern dolgokat, de fontos, hogy a szoba eleganciát sugározzon? Olyan dohányzóasztalra van szükségünk, amely cseppet sem átlagos, sőt, inkább extravagáns? Kedvenc állatunkat ábrázolja, vagy olyasmit, amiért rajongunk?

A figurás dohányzóasztalok szép számú lehetőséget nyújtanak, hogy kiválasszuk ideális asztalunkat, amely elárulja, mit is szeret igazán a szoba tulajdonosa…

A figurás dohányzóasztalok jellegzetessége, hogy az elegáns üveglapot állatot, női alakot vagy akár emberi kezet formázó törzs tartja, egyedi megjelenést kölcsönözve ezzel a bútordarabnak.

Igazi hangulatteremtő modellek, melyek látogatóinkat is ámultba ejtik!

Üvegasztalunk alatt megbújhat egy delfin, párduc, tigris, lovak vagy akár egy egész lovaskocsi az ókorból, tarthatják az üveglapot szirének, meztelen női alakok, vagy akár Stan és Pan az ismert filmsorozatból! Természetesen a sornak ezzel nincs vége…

A figurás üvegasztalok egyes modelljei különösen ajánlottak azoknak, akik Egyiptom vagy India, esetleg a görög kultúra szerelmesei.

Többféle mutatós, elefántos dohányzóasztal, egyiptomi mintákkal ellátott vagy fáraós asztal, sőt görög oszlopokra emlékeztető lábbakkal készült, műkő dohányzóasztal is díszítheti nappalijukat!

Szobánk hangulatának, színeinek megfelelően választhatunk a rendkívüli, figyelemfelkeltő modellek közül, amelyeknek üveglapja a törzs árnyalatához alkalmazkodik, így tökéletesen illeszkedhet bútoraink közé!

Ezeket az asztalokat aztán nehéz nem észrevenni, ráadásul festett műgyanta anyaguk miatt akár a kültéri teraszon is felszolgálhatjuk rajtuk a kávét…Kapcsolódó cikkek

Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!
Válasszunk étkezőszéket!

Válasszunk étkezőszéket!

Falatozni ülve jó!
A kisgyermek és a tini ágya

A kisgyermek és a tini ágya

Szép álom, mutatós gyermekágyban!