Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágykeretek: modern típusok

Bizonyára sosem választana egy hagyományos stílusú fekhelyet, aki a modern dolgokért rajong! Itt a lehetőség, hogy kiválassza gyönyörű, modern franciaágyát!

Ha modern stílusú az otthonunk, és ilyennek képzeltük a hálószoba bútorait is, alighanem szükségünk lesz egy szép, strapabíró franciaágyra is! Ne lógjon ki a sorból, amire lehajtjuk a fejünket nap mint nap! Bármilyen színű, formájú az elképzelés, a széles modern franciaágy-kínálatban mindenki rátalálhat ideális pihenőhelyére!

Szeretjük a szögletes vonalvezetést, a fabútorok megjelenését? Számos mutatós, tömör fa ágykeretből választhatunk, melyek fiatalos, modern, mégis természetes külsejükkel bűvölnek el!

Bükk, dió, cseresznye, dohány, mahagóni, égerfa, vagy tölgy árnyalatban vehetjük őket birtokba, így bőven van lehetőség a hálószoba színeihez, hangulatához illeszteni az ágyat!

A különleges részletek sem hiányoznak róluk – egy alacsony, lyukacsos vagy léces fejtámla, egy dizájnos fekete vonal a fejvégen és az éjjeliszekrényeken (ha kérünk hozzá) -, de miénk lehet olyan tömör fa modern ágy is, amely széles peremmel és változatos fejtámlával kérhető.

Elegáns sötét színekben különösen jól mutat! Hiszen ezt is választhatjuk wenge, cseresznye, mahagóni, dió, gőzölt bükk vagy akár fehér színben.

Ha egyik tömör fa ágy sem az igazi, a bútorlapos modern ágykeretek között is nagy ám a választék! Amennyiben tetszenek azok a franciaágyak, ahol az ágykeret magában foglalja a fejtámlát és kétoldalt az éjjeliszekrényeket is, világos és sötét változatokban is kérhetjük ezeket a modelleket: igen dizájnos hatást keltenek!

Magas vagy alacsony fejtámla, elegáns hosszú vagy tömzsi lábak, visszafogottan modern vagy minimál terekben is tökéletes, dizájnos megjelenés – igazítsuk az ágyat elképzelésünkhöz!

Éjjeliszekrénnyel, sőt akár komóddal is kiegészíthetjük a franciaágyakat, hogy az összhang teljes legyen: máris kész a modern hálószoba! Önmagukban is jól megállják azonban a helyüket ezek a mutatós ágyak, melyek lapraszerelten érkeznek otthonunkba. Ne habozzunk, válasszunk!Kapcsolódó cikkek

Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!
Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Együnk kültéri étkezőgarnitúrán!

Kinti ülőgarnitúrára vágyunk?
Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...