Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Sarokülőgarnitúra: praktikus választás

Nincs elegendő helyünk ahhoz, hogy elemes ülőgarnitúrát helyezzünk el a nappaliban? Mindenkinek megvan a saját kis lakrésze otthonunkban? A sarokülőgarnitúra ilyen esetekre tökéletes választás.

Jól jönne a pihenéshez, sőt akár alváshoz is egy kényelmes kanapé, de nem ártana, ha helytakarékos lenne, és olykor néhány vendéget is le tudnánk rá ültetni? A sarokba helyezhető garnitúra a mi választásunk, amely valóban kis helyen elfér.

Mindegy, hogy milyen stílusú és hangulatú a szoba, biztos, hogy lesz bele megfelelő sarokülőgarnitúra! Megoldható, bármilyen irányban illesztenénk a sarokba, hiszen jobbos-balos változatban is kérhetjük a kívánt modellt.

A sarokülőgarnitúra praktikus és mutatós választás: kényelmes ülőfelülettel szolgálja a napközbeni lazítást vagy a vendégfogadást, de ha mindennapos alváshoz is szükségünk lenne rá, kinyitható 2 személyes vagy egyszemélyes ággyá.

Megfelelő alátámasztásával tökéletes fekhely minden éjszakára, és amint eljön a reggel, gyorsan visszarendezhető a szoba nappalivá!

Bonellrugós változatban az igazi, ám ha csupán vendégágynak használnánk, a sarokkanapét kérhetjük szivacsos matraccal is. Egyes modelleknél relax zóna járul hozzá a fokozott – nagyobb testsúlyúaknak is ideális - kényelemhez!

A sarokülőgarnitúra-választékban mindenki megtalálja a neki tetszőt: ha a klasszikus megjelenésű modellekért rajongunk, kárpitozottan és textilbőr bevonattal is kérhetjük a sarokkanapét; de ha mindig is modern ülőgarnitúra volt a vágyunk, a legkülönfélébb, letisztult formavilágú, szögletes vonalvezetésű modellel találkozhatunk. Minimál terekbe is tökéletes darabok várnak ránk – akár design kanapé is lehet mindennapos fekhelyünk és kedvenc ülőgarnitúránk!

Persze azok sem maradnak hoppon, akik a hagyományos megjelenésű kanapékat kedvelik – az egyszerű, mégis színeiknek és formáiknak köszönhetően mutatós sarokülők akár a gyerekszobába is berakhatók.

Egyes modelleknél arra is van lehetőség, hogy többféle összeállításban kérjük őket: fixen vagy ágymechanikával, ágyneműtartóval vagy anélkül; sőt a klasszikus sarokülők akár fabetéttel is rendelhetők. Puffokkal is kiegészíthetjük némelyik garnitúrát, így még több ülőhelyünk lesz - vagy kényelmes lábtartóként alkalmazhatjuk a kis puffot. Válasszuk ki az igazi társat a pihenéshez!Kapcsolódó cikkek

Ágyak: franciaágy takaróval

Ágyak: franciaágy takaróval

Kényelmet és rendet!
Nappali

Nappali

Az élet-tere: a nappali
Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!