Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Szép előszobafalat, cipősszekrényt!

Bármilyen méretű is az előszobánk, egész biztos, hogy szükségünk lesz „fogadó bútorokra”! Kisebb vagy nagyobb előszobaszekrényre, cipőtartóra!

Az előszoba berendezésére sokan nem fordítanak nagy figyelmet, pedig ez az a helyiség, amelyet először meglát a vendég, és persze minket is ez fogad elsőként, ahogy belépünk. Abban, hogy otthonunk már első pillantásra is kellemes hangulatot árasszon, nagy szerepet játszik az előszoba is!

No és hová is tennénk le megérkezésünkkor a cipőnket, táskánkat, kabátunkat?

Akár kicsi, akár nagy előszobával rendelkezünk, előszobafal kelleni fog nekünk. Ha kevés a szabad tér, egy helytakarékos modellel akkor is szebbé és praktikusabbá tehetjük a fogadó helyiséget: válasszunk kisméretű, de mindent magába foglaló előszobafalat!

A választékban természetesen van ilyen: cipőtartót, fogast tartalmaz és persze van rajta tükör, hogy elindulás előtt megnézhessük magunkat! Kalaptartót a bútor tetején találunk.

Az egyszerű és helytakarékos előszobafalak többféle stílusban kaphatók: legyen otthonunk hagyományos, modern vagy minimál berendezésű, ezek a mutatós, számos kellemes fa árnyalatban kapható bútorok könnyű megoldást kínálnak nekünk az előszobában szükséges holmik elpakolására.

Az egyszerű megjelenésűtől a klasszikus otthonba is remekül illő előszobafalig bármilyen berendezéshez megtaláljuk az igazit. Ha van elég hely, a nagyobb méretű modellek – akasztós szekrénnyel -, több dolog elhelyezésére is kiválóak.

Az elemes előszobabútorok arra adnak lehetőséget, hogy variálhassuk az elemek helyét, minél jobban az előszoba kialakításához igazítva bútorunkat.

Állhat a cipősszekrény az előszobafaltól függetlenül, rendelhetünk külön cipősszekrényt vagy cipőtartót is egy adott stílusban. Válasszunk egy szépet, igényeinknek megfelelően! Egészen magas, vagy akár tömzsi, egy-két polcos cipősszekrénnyel is kiegészíthetjük a helyiséget, de akár egy műanyag és krómozott acél cipőtartóra is pakolhatjuk a lábbeliket, ha ez illeszkedik jól berendezésünkhöz!Kapcsolódó cikkek

Gyermek- és dekoráló lámpák

Gyermek- és dekoráló lámpák

Milyen lámpával dekoráljunk?
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Lássuk mindet szépen sorban!
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…