Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágyak: franciaágy takaróval

Szeretjük a praktikus megoldásokat, de olyan franciaágyra vágyunk, amely mutatós is, nem kell vele sokat bíbelődni? Ideális választások számunkra az ágytakarós változatok!

A hálószoba mások számára legtöbbször tabu, ám ha könnyű a helyiségre rálátni, nem túl mutatós egy bevetetlen ágy! Szeretjük a kényelmes, szép ágyakat, de nincs időnk vagy energiánk minden reggel foglalatoskodni az ágyazással? Íme számunkra a legjobb megoldás: az ágytakarós franciaágyak! Könnyű beleszeretni és mindennapos alvásra ideális!

Azon túl, hogy bármilyen külsővel választhatjuk - amilyen legjobban passzol a hálószoba hangulatához, bútoraihoz - nincs vele sok gond: ha felkelünk, elég csak rádobni az ágytakarót, máris mutatós a megjelenése.

Ágyneműtartós valamennyi 2 személyes franciaágy, tehát ha megágyaznánk, felnyitható, megtaláljuk az aljában az ágyneműt, és egyéb dolgok tárolására is könnyen használhatjuk ezt a tágas pakolófelületet.

Az ágyak kárpitozottak, az egyes modellek többféle színben is kaphatók.

Kérhetjük egyszínűben a vázat, a fekvőfelületet és a díszpárnákat is – amelyik modellhez vannak -, de akár külön szövetet is meg tudunk nekik adni. Így igazán egyedi külsejű franciaágyat kapunk, igazodva a hálószoba árnyalataihoz!

A bonellrugós matrac – amely természetesen az ágyhoz tartozik, nem kell külön venni! -, gondoskodik róla, hogy az alvás valóban kényelmes és pihentető legyen. Kényelmünket csak fokozza, hogy a legtöbb ágy relax vagy gerincvédő zónával is el van látva, vagyis az átlagosnál nagyobb testsúlyúak számára is ideális fekhelyet biztosít és garantálja az egészséges alvást.

Ha praktikus, mutatós és kényelmes ágy a cél, szavazzunk az ágytakarós változatra, akár a hálószoba, akár a vendégszoba berendezése van soronKapcsolódó cikkek

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan készítsünk alaprajzot?
Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Minden elemmel kicsit több ember!
Lámpa a falon

Lámpa a falon

Világító kedvencek a gyerekszobában
Design kanapé kínálat

Design kanapé kínálat

Hihetetlen vonalak, változatos színekben!
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...