Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Forgószékek gyerekeknek

Amint kap íróasztalt, szemünk fényének egy kényelmes székre is szüksége lesz, hogy házi feladatait nyugodtan megoldhassa. De vajon milyen székre?

A gyerekszoba jellemzően színes, vidám, hangulatos helyiség – a bútorok nagy szerepet játszanak abban, hogy ilyen legyen! Akár kicsi a gyermekünk, akár tinédzserkorba lépett, nem hiányozhat birodalmából egy jó íróasztal és persze mellé egy kényelmes szék. A tanulás csak akkor lesz hatékony, ha a szék is tökéletes, órákig lehet rajta ülni!

Milyen széket válasszunk hát? Nappaliba, gyerekszobába is ideális modell író- vagy számítógépasztal mellé a forgószék. Mindenki ismeri ezt a típust, ezen belül azonban számos mutatós darabból választhatunk! Igazítsuk stílusában és színében is az asztalhoz, a szoba hangulatához ezt a kisbútort!

Könnyed megjelenésű forgószékre gondoltunk, műanyag vázzal, szövet huzattal? Egyszerűbb és komolyabb külsővel is választhatjuk, számos szép színben, karfával vagy anélkül, sőt sportos kivitelben is.

Az autók iránt érdeklődő csemeténk akár állítható karfás, fekete-piros textilbőr felületű székben is ülhet, mely egy sportkocsi ülésére emlékeztet!

Ez a különleges darab még hintamechanikát is rejt, mely valójában a felnőtt székek jellemzője.

Kisebb gyerkőcöknek játékos forgószék való! Akár mesehősért rajong, akár a fociért, a figurás vagy labdás háttámlával ellátott, színes textilbőr huzatos modellek tetszeni fognak neki! Még arra is rábírhatjuk, hogy több időt töltsön a tanulóasztal mellett…!

Egy kamasz azonban már komolyabb, trendibb székre vágyik – legyen hát az övé valamelyik a rendkívül mutatós, rétegelt lemezből készült modellek közül, rácsos vagy lyukacsos támlával – kellemes, visszafogott fa árnyalatokban vagy divatos, élénk színekben!

Lányos és fiús külsővel is miénk lehet az enyhén rugalmas, rétegelt lemezes, de mintás textilbőrrel ellátott, trendi gyerek forgószék! Főleg lányok örülnek majd ugyanakkor a fehér és narancsszínben kapható, kifejezetten „csajos” textilbőr bevonatú, műanyag vázas modellnek! Egy stílusos gyerekszoba igazi tartozéka a lakkozott fehér változat is…

A forgószékeket gázlift segítségével állíthatjuk magasabbra vagy alacsonyabbra; ezek a kisbútorok ideális lehetőséget nyújtanak a nyugodt tanuláshoz és persze hobbitevékenységekhez is az asztalnál!Kapcsolódó cikkek

Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?
Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Minden elemmel kicsit több ember!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan készítsünk alaprajzot?