Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Aludjunk kanapén!

Egy kisebb lakásban szinte „kötelező” darab – de persze akkor is jól jön, ha méretesebb otthonunkba keresünk praktikus kanapét! Lazítani és aludni is lehet rajta!

Egy bútordarab, amellyel könnyedén megoldható a kisebb terek problémája: nevezetesen az, hogy szükségünk lenne egy ágyra. De egy kanapéra is, ahol tévézni, olvasni, pihenni lehet, és még 1-2 vendégünket is le tudjuk ültetni a kávézáshoz! A kettő egyben ma már egyszerűen megoldható, ha olyan kanapét választunk, amely alkalmas mindennapos alvásra.

Ne higgyük, hogy kevés ilyen van – a választék meglehetősen széles!

A hagyományosabb megjelenésű kanapét szeretjük, olyat, amilyennek még a nagyi is tudna örülni?

Modern, élénk színű, karfás modellre vágyunk, színes mintákkal és díszpárnákkal? A minimalista vagy skandináv típusú bútorokért rajongunk, sőt, egyenesen a design darabok a kedvenceink?

Mindegyik esetben megtaláljuk a nekünk való, mindennapos alvásra alkalmas kanapé típust. Ha fém lábas, igazán „dögös” kanapé kell, az sem akadály!

Valamennyi modell – különböző módon – kinyitható vagy lebillentős: a nappal háttámlaként funkcionáló oldalt lefektetve kialakítható az ágy. A csinos díszpárnák ilyenkor „nyugovóra térnek”, nappal pedig kényelmesen támasztják a hátunkat.

Találunk egyszemélyes ággyá alakítható kanapét is – a meglehetősen modern, ám az ötvenes évek hangulatát idéző táskarugós kanapék szintén mindennapos alvásra valók, emellett pedig igazi dizájn darabok! Egyes modellek akár több dőlésszögben is állíthatók!

A kanapék kárpitozottak, szövetük kényelmesen ágyazható. Bonellrugós fekvőfelületük miatt tökéletesen alkalmasak mindennapos alvásra.

Ám ha a mutatós külső és a számos előny még nem lenne elég, érdemes megemlíteni, hogy a gerincvédő- vagy relax zónás változatok a fokozott kényelmet és egészséges alvást szolgálják.

A relax zónának köszönhetően egy egyszerűnek tűnő kanapéágy a franciaágyak kényelmével lát el! Természetesen ágyneműtartós része is van a legtöbb modellnek, így nem kell azon gondolkodnunk, hová fognak kerülni a párnák, paplanok, takarók!

Helytakarékos és nagyon mutatós megoldások ezek a kanapék! Egyes modellek esetében kétféle szövetet is kérhetünk rájuk, ha nem egyszínűben képzeltük el a szoba pihenőhelyét. Mire várunk? Legyen a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba része, egy ilyen kanapéval mindenképp jól járunk!Kapcsolódó cikkek

Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Ha a kanapé mellé csak fát tudunk elképzelni…
Kanapé vendégággyal

Kanapé vendégággyal

A vendéget is legyen hová tenni!
Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?