Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Válasszunk étkezőszéket!

Mit ér az étkezőasztal szék nélkül? Ha már kiválasztottuk asztalunkat, ideje stílusos székekkel is kiegészíteni. Mert ugye ülve jó falatozni…

Ha étkezőgarnitúrát vásároltunk, az étkezőasztal és az étkezőszékek együtt érkeznek – többnyire kiváló összhangot alkotva egymással. Ám ha már megvan az asztal, és székeket külön kell választanunk, rajtunk múlik ez az összhang. Számos mutatós étkezőszék közül választhatunk, de érdemes meglátni, mennyire lesz harmonikus látvány az asztal társaságában.

Egyszerű megjelenésű fa asztalhoz nyilván hasonló stílusú székek a legszebbek – természetes fa árnyalatú, tömör fa székek, hangulatos kárpitozott ülőfelülettel. Praktikusak és kis helyen is elférnek az összecsukható, acél vázas, műbőrrel kárpitozott székek.

Üveglapos asztalokhoz remekül mutatnak a rugalmas, rétegelt lemezből készült étkezőszékek krómozott acéllábakkal, igaz, hosszas üldögélésre kevésbé alkalmasak.

Ha sokáig szeretünk falatozni és utána kávézunk, társalgunk az étkezőben, legideálisabb magas támlás, kárpitozott, párnázott székeket választanunk, amelyek az igazi kényelemről gondoskodnak.

Ilyen modellek hagyományos és modern változatban is rendelkezésünkre állnak: elegáns asztal mellett csodásan mutatnak! A visszafogottan elegánstól az egészen klasszikus megjelenésűekig bármelyiket asztalunkhoz illeszthetjük.

Modern székek is lehetnek azonban elegánsak – némi rafinéria a háttámlában, és máris érdekes, figyelemfelkeltő modellen fogyasztjuk az ebédünket!

Trendi étkezőre vágyunk? Üveglapos asztalunkhoz válasszunk modern, textilbőrrel bevont étkezőszéket, különleges háttámlával!

Valami igazán egyedit szeretnénk? A természetesség és a divat kiváló ötvözése például a rattan háttámlás, krémszínű textilbőr ülőfelületű étkezőszék – fa- és krómozott acél vázas asztalhoz is jól illik. Kizárólag a fémes csillogású asztaloknál mutat jól viszont a bárokban is elképzelhető, lágy vonalú, textilbőr ülőfelülettel, de szövet háttámlával készült, alacsony, krómozott acélvázas modell.

Nem fog csalódni, aki műanyag, átlátszó étkezőszéken képzeli el a falatozást, és az sem, aki retró hangulatban óhajtja elfogyasztani vacsoráját. Bármilyen színű, berendezésű is a konyha vagy a nappali, a hozzáillő szék megtalálása csak percek kérdése!Kapcsolódó cikkek

Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
A színek jelentése

A színek jelentése

Nem mindegy milyen színek vesznek körül!
Ágykeretek: a klasszikus

Ágykeretek: a klasszikus

Klasszikusan gyönyörűt a hálószobába!
Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Ha a kanapé mellé csak fát tudunk elképzelni…