Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Kanapék és heverők fixen

Ha egy kényelmes, mutatós kanapét képzeltünk el a dohányzóasztal mögé, vagy egy olyan heverőt a sarokba, amelyen kellemesen végig lehet nyújtózni, szemezgessünk a választékból!

Kisszobába keresünk heverőt, amely tökéletesen illeszkedik a sarokba, nem foglal sok helyet és tökéletes alváshoz? Vagy egy olyan kanapéra van szükségünk, amely olvasáshoz, tévézéshez vagy pihenéshez ideális, de a legjobb helyen a nappaliban, a dohányzóasztal mellett van? A fix kanapé nem nyitható ki ágynak, elsősorban a relaxálást szolgálja.

Ugyanakkor a rendelkezésre álló, afrikai stílusú modellen kényelmesen el lehet heveredni, 1 személyes alvásra ideális.

Ágyneműtartós rekesszel is rendelkezik, ami nemcsak ágyneműnek megfelelő pakolófelület. A nappaliban nélkülözhetetlen! A fix heverő azonban mindennapos alvásra alkalmas fekvőfelületet biztosít.

Bonellrugós változatban tökéletesen szolgálják a kényelmes és egészséges pihenést, ugyanakkor ezek a szép, kárpitozott, hagyományos külsejű modellek nemcsak bonellrugósként kaphatók: kisebb testsúlyúak nyugodtan szavazhatnak a szivacsos heverőkre is.

A rajtuk pihenő fokozott kényeleméről gondoskodik a gerincvédő zóna, mely nagyobb testsúlyúak számára is ideális, vagy a relax zóna, amely tökéletes alátámasztást ad, igazi franciaágy kényelmét biztosítja az 1 személyes heverők esetében is!

Ezekkel a mutatós heverőkkel, melyek közül nem egy igazi idősek kedvence - elegáns karfával van ellátva és a hideg faltól is véd -, remekül berendezhetjük a hálószoba, a gyerekszoba vagy a vendégszoba terét is.

Táskarugós változatban az igazi minimalista terekbe illeszthetők, s talán hihetetlennek tűnik, de a krómozott lábas design kanapék többéjszakás alvásra is kiválóak. 1 személyes ágyként használhatók, viszont van olyan modell is, amely kétszemélyes ággyá alakítható.

Különböző szövetet kérhetünk a heverők fekvőfelületére, de textilbőrt nem érdemes választani, ha nem szeretnénk, hogy csúszkáljon rajta az ágynemű. Kiváló megoldás kisebb terekbe!Kapcsolódó cikkek

Lámpa a falon

Lámpa a falon

Világító kedvencek a gyerekszobában
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!
Ágyrács variációk

Ágyrács variációk

Ágyrácsot akár reggelizéshez is választhatunk!