Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágyrács variációk

Legyen bár fix vagy állítható, ágyrács nélkül nehezen lehet kényelmes a fekhelyünk. Válasszuk ki a legjobbat, és édes lesz az álmunk!

Vadonatúj ágyunkhoz nem kaptunk ágyrácsot? Régi fekhelyünkhöz szeretnénk egy újat, netán állíthatót rendelni? A legjobb helyen járunk! Bútorunkat teljessé az ágyrács teszi, hihetetlenül kényelmessé varázsolva a hálószoba, vagy a vendégszoba fekhelyét.

Beszerzése nemcsak azért fontos, mert az ágy nélküle csonka, hanem mert matracunkat rugalmasabbá teszi, kellemesebb, kényelmesebb lesz rajta a pihenés, mivel segítségével a test körvonalához jobban alkalmazkodik az ágybetét.

Erre a fix ágyrács típusok is abszolút képesek, de ma már arra is van lehetőség, hogy szuper, állítható keménységű-, emelhető láb- és fejvéggel ellátott modellt fektessünk ágyunkba. Utóbbiak aztán valóban minden igényt kielégítenek!

Farugós ágyrácsot érdemes választanunk, ha matracunk latex, habmatrac vagy hideghab.

A farugós ágyrács szabályozható keménységgel, közel harminc farugóval biztosítja kényelmünket, állítható fej- és lábvéggel is kapható. Standard változatban, fixen lehet még a miénk, de motoros emelésű modell is rendelkezésre áll!

A keresztléces ágyrácsok hideghabos és latex matracokhoz ajánlhatók. Szintén hozzájuthatunk fix kivitelezésben, keménységét magunk állíthatjuk be, de emelhető fej- és lábvéggel ellátva is. Dupla keresztléces változatot is találunk, állítható keménységgel; sőt a keménységállítási lehetőséggel készült ágyrácsok számtalan változatából válogathatunk.

Olyan ágyrács is van, amely csak emelhető fejrésszel kapható - ágyban olvasóknak kiváló; Választhatunk a keret nélküli és tartókeretes modellekből, melyekre akár bonellrugós matrac is fektethető. Érdemes ugyanis tudni, hogy a bonellrugós-, táskarugós és zsákrugós matracoknak stabil feltámasztásra van szükségük.

Ha emelhető fej- és lábvéggel készült ágyrácsot szeretnénk, alaposan körül kell néznünk: a gázrugóval működő modellektől a motoros emelésűekig számos ágyrács fajtából szemezgethetünk. Akár oldalra nyithatót is választhatunk. Kizárt, hogy ekkora kínálatban ne találnánk rá ágykeretünk ideális társára!Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek: a klasszikus

Ágykeretek: a klasszikus

Klasszikusan gyönyörűt a hálószobába!
A színek jelentése

A színek jelentése

Nem mindegy milyen színek vesznek körül!
Válasszunk étkezőszéket!

Válasszunk étkezőszéket!

Falatozni ülve jó!
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!