Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágyrács variációk

Legyen bár fix vagy állítható, ágyrács nélkül nehezen lehet kényelmes a fekhelyünk. Válasszuk ki a legjobbat, és édes lesz az álmunk!

Vadonatúj ágyunkhoz nem kaptunk ágyrácsot? Régi fekhelyünkhöz szeretnénk egy újat, netán állíthatót rendelni? A legjobb helyen járunk! Bútorunkat teljessé az ágyrács teszi, hihetetlenül kényelmessé varázsolva a hálószoba, vagy a vendégszoba fekhelyét.

Beszerzése nemcsak azért fontos, mert az ágy nélküle csonka, hanem mert matracunkat rugalmasabbá teszi, kellemesebb, kényelmesebb lesz rajta a pihenés, mivel segítségével a test körvonalához jobban alkalmazkodik az ágybetét.

Erre a fix ágyrács típusok is abszolút képesek, de ma már arra is van lehetőség, hogy szuper, állítható keménységű-, emelhető láb- és fejvéggel ellátott modellt fektessünk ágyunkba. Utóbbiak aztán valóban minden igényt kielégítenek!

Farugós ágyrácsot érdemes választanunk, ha matracunk latex, habmatrac vagy hideghab.

A farugós ágyrács szabályozható keménységgel, közel harminc farugóval biztosítja kényelmünket, állítható fej- és lábvéggel is kapható. Standard változatban, fixen lehet még a miénk, de motoros emelésű modell is rendelkezésre áll!

A keresztléces ágyrácsok hideghabos és latex matracokhoz ajánlhatók. Szintén hozzájuthatunk fix kivitelezésben, keménységét magunk állíthatjuk be, de emelhető fej- és lábvéggel ellátva is. Dupla keresztléces változatot is találunk, állítható keménységgel; sőt a keménységállítási lehetőséggel készült ágyrácsok számtalan változatából válogathatunk.

Olyan ágyrács is van, amely csak emelhető fejrésszel kapható - ágyban olvasóknak kiváló; Választhatunk a keret nélküli és tartókeretes modellekből, melyekre akár bonellrugós matrac is fektethető. Érdemes ugyanis tudni, hogy a bonellrugós-, táskarugós és zsákrugós matracoknak stabil feltámasztásra van szükségük.

Ha emelhető fej- és lábvéggel készült ágyrácsot szeretnénk, alaposan körül kell néznünk: a gázrugóval működő modellektől a motoros emelésűekig számos ágyrács fajtából szemezgethetünk. Akár oldalra nyithatót is választhatunk. Kizárt, hogy ekkora kínálatban ne találnánk rá ágykeretünk ideális társára!Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Ágykeretek: trópusi keményfa

Ágykeretek: trópusi keményfa

Álmunkban a trópusokra...
Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?
A színek jelentése

A színek jelentése

Nem mindegy milyen színek vesznek körül!