Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Puff vagy ülőke?

Mutatós kis bútordarab, ami mindig jól jöhet! Ha kell még egy ülőhely, ha hiányzik egy lábtartó, sőt még a tálca is ráfér. Helyesbítsünk: ez a puff nem is olyan kicsi…!

Vannak, akik kifejezetten a puffot szemelik ki maguknak, ezen szeretnek legjobban ücsörögni! Nincs háttámlája és nem dőlhetünk kényelmesen hátra, de olyan mutatós és aranyos – ráadásul könnyű róla felpattanni, ha kell valami -, hogy rögtön a szívünkhöz nő!

Ez az ülőke tökéletesen kiegészíti a kanapékat és a sarokgarnitúrákat, különösen, ha ugyanabban a színben, stílusban készült. Kárpitozott változatban, de akár textilbőr vagy valódi bőr bevonattal is a miénk lehet!

A rendelkezésre álló puffok többségénél külön szövetet kérhetünk a váznak és az ülőfelületnek, hogy minél jobban illeszkedhessen szobánkba ez a bútordarab. A nappali, a hálószoba, sőt a gyerekszoba is bármikor kiegészülhet velük.

Milyen stílusút szeretnénk? Csak rajtunk múlik, hiszen számos különleges modell közül választhatunk, de ha hagyományos ülőke a vágy, az is megoldható!

A hagyományos megjelenésű kárpitozott puff szivacsos ülőfelülettel készül, rengeteg színű szövettel kérhető, sőt felnyitható, pakoló rekesszel is el van látva, ami hasznos, rejtett pakolófelület lehet, még a játékok is könnyen belerakhatók.

Természetesen a fix kialakítású puffokkal sem járunk rosszul! Bonellrugós ülőfelületükkel kényelmet nyújtanak a rajta ülők számára. A váz kellemes, világos vagy sötét fa árnyalatú, elegáns lábaikkal ezek az ülőkék rendkívül mutatósak.

A táskarugós kocka puffok krómozott acél lábbal modern otthonok tökéletes kiegészítői lehetnek, a minimál stílushoz is kiválóan illenek! Az egyszerű, mégis modern bútorok kedvelői az ötvenes évek hangulatát idéző, skandináv stílusú, tömör fa lábas puffot is hazavihetik.

Klasszikus bútoraink mellé keresünk egy szép, kifinomult ülőkét? Az antikolt nyírfa puffokat nekünk találták ki. Ha egyedi ülőke a vágyunk, a dobókockára emlékeztető, a teljesen kerek és a számos élénk színben, mintás szövettel kapható, alacsony szivacsos puffok közül is választhatunk – utóbbiaknak a kamasz gyermekünk is nagyon fog örülni! Hogy legyen hová „lepuffanni”!Kapcsolódó cikkek

A kisgyermek és a tini ágya

A kisgyermek és a tini ágya

Szép álom, mutatós gyermekágyban!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!
Fogasról, tükörről, szobainasról

Fogasról, tükörről, szobainasról

Tükör, fogas, szobainas: megkönnyítik napjainkat
Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag