Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: vákuummatrac

Különösen hangzik a neve, de remek választás: ha az ideális ágybetétet keressük ágykeretünkbe, ne adjuk alább, szavazzunk a vákuummatracra!

Évszakok jönnek-mennek, de aludni mindig kell. Ugye milyen kényelmetlen, ha arra ébredünk, hogy hideg van, vagy éppen fullasztóan meleg? Ha a kívánt ágykeret már megvan, illesszünk bele vákuummatracot, melynek a testhőmérsékletünkre is lesz gondja! Hogyan?

Ezeknek az okos ágybetéteknek az anyaga képes biztosítani testünk megfelelő alátámasztását, bárhogyan alszunk is: magrészük magas rugalmasságú Eliocellből készül.

Vagyis akár hason, akár háton, oldalt fekve alszunk legszívesebben, netán sokat forgolódunk és magunk sem tudjuk, melyik a kedvenc alvó pózunk, nem fogjuk megbánni, ha a vákuummatracra voksolunk! Rugalmas rétegei remekül átszellőznek, alvás közben ideális klímáról gondoskodnak.

Válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet aszerint, hogyan szoktunk aludni: többféle vastagsággal is a miénk lehetnek a kemény vákuummatracok, amelyeket leginkább a hason, félhason és háton alvóknak javasolnak.

Nincs bennük hiba, csak csupa előny: mindkét oldaluk használható, az egyik nyáron ideális hűs huzatával, a másik, gyapjú huzatával, télen az igazi.

A kemény vákuummatracokból olyan típus is választható, amely nagy testsúlyúak számára is valódi kényelemmel szolgál.

A memóriaréteges vákuummatracok további „extrákkal” szolgálnak azoknak, akik szeretnek egészségesen és kényelmesen aludni! Birtokba vehetjük félkemény vagy lágy változatban – multizónákkal, kiváló szellőzéssel biztosítja a még jobb pihenést, de akár aromakapszulásan is rendelkezésre áll: az éjszaka sokat forgolódók nyugalmát fokozottan őrzi, klímaszálas huzata pedig a test hőjének megtartásáról gondoskodik.

Szavazzunk mindennapos alvásra a vákuum matracokra! Hiszen nemcsak a hálószoba vagy a vendégszoba megjelenése, a bútorok szépsége, hanem az ágy kényelme is fontos!

A matrac típusok egyedi méretben is kérhetők. Feltekerve érkeznek hozzánk - fontos tudni, hogy mielőtt használatba vesszük őket, egy napig kitekert állapotban hagyni kell állni. Persze, nem csoda, ha nem győzzük kivárni, hogy végre ráfekhessünk…!Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Nézzük milyen burkolatok közül választhatunk!
Kanapé vendégággyal

Kanapé vendégággyal

A vendéget is legyen hová tenni!
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Lássuk mindet szépen sorban!
Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!