Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: vákuummatrac

Különösen hangzik a neve, de remek választás: ha az ideális ágybetétet keressük ágykeretünkbe, ne adjuk alább, szavazzunk a vákuummatracra!

Évszakok jönnek-mennek, de aludni mindig kell. Ugye milyen kényelmetlen, ha arra ébredünk, hogy hideg van, vagy éppen fullasztóan meleg? Ha a kívánt ágykeret már megvan, illesszünk bele vákuummatracot, melynek a testhőmérsékletünkre is lesz gondja! Hogyan?

Ezeknek az okos ágybetéteknek az anyaga képes biztosítani testünk megfelelő alátámasztását, bárhogyan alszunk is: magrészük magas rugalmasságú Eliocellből készül.

Vagyis akár hason, akár háton, oldalt fekve alszunk legszívesebben, netán sokat forgolódunk és magunk sem tudjuk, melyik a kedvenc alvó pózunk, nem fogjuk megbánni, ha a vákuummatracra voksolunk! Rugalmas rétegei remekül átszellőznek, alvás közben ideális klímáról gondoskodnak.

Válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet aszerint, hogyan szoktunk aludni: többféle vastagsággal is a miénk lehetnek a kemény vákuummatracok, amelyeket leginkább a hason, félhason és háton alvóknak javasolnak.

Nincs bennük hiba, csak csupa előny: mindkét oldaluk használható, az egyik nyáron ideális hűs huzatával, a másik, gyapjú huzatával, télen az igazi.

A kemény vákuummatracokból olyan típus is választható, amely nagy testsúlyúak számára is valódi kényelemmel szolgál.

A memóriaréteges vákuummatracok további „extrákkal” szolgálnak azoknak, akik szeretnek egészségesen és kényelmesen aludni! Birtokba vehetjük félkemény vagy lágy változatban – multizónákkal, kiváló szellőzéssel biztosítja a még jobb pihenést, de akár aromakapszulásan is rendelkezésre áll: az éjszaka sokat forgolódók nyugalmát fokozottan őrzi, klímaszálas huzata pedig a test hőjének megtartásáról gondoskodik.

Szavazzunk mindennapos alvásra a vákuum matracokra! Hiszen nemcsak a hálószoba vagy a vendégszoba megjelenése, a bútorok szépsége, hanem az ágy kényelme is fontos!

A matrac típusok egyedi méretben is kérhetők. Feltekerve érkeznek hozzánk - fontos tudni, hogy mielőtt használatba vesszük őket, egy napig kitekert állapotban hagyni kell állni. Persze, nem csoda, ha nem győzzük kivárni, hogy végre ráfekhessünk…!Kapcsolódó cikkek

Kanapé a gyerekszobában

Kanapé a gyerekszobában

Hogy a lurkónak is legyen hol „ejtőzni”
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!
Mennyezetre való csillár és lámpa

Mennyezetre való csillár és lámpa

Nem mindegy, mi lóg a falról!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?