Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Relax- és masszázsfotel kínálat

Jól esne a kényeztetés, miután hazaértünk? Nincs rá idő, energia vagy pénz, hogy sűrűn felkeressünk egy masszőrt? Válasszunk helyette otthoni „szakembert”: a masszázs- vagy relaxfotelt!

Fotelek, amelyek ránézésre is csábítanak! Ez az a bútor, amelyben legszívesebben rögtön beleülnénk – és nem is járnánk rosszul! Ha nap mint nap fáradtan érkezünk haza, jól jönne, ha kényelmesen hátradőlhetnénk kedvenc fotelünkben, feltennénk a lábunkat és a hátsó része szinte masszírozná a hátunkat - ott a helye otthonunkban!

Ezek a modellek nemcsak kiváló kényelemmel szolgálnak, de lazításhoz is tökéletesek. A masszázsfotelek, relaxfotelek első pillantásra olyanok, akár egy hétköznapi, klasszikus fotel – választhatunk viszont olyan modellt is, amely „látványosan” relaxfotel, igaz, ezeknek egy kicsit több helyre van szükségük.

A klasszikus fotel megjelenés extra kényelmi funkciókkal kombinálva remek választás! Mivel számos színben és elegáns-, de modern, szögletes kialakítással is kaphatók, szinte bármilyen stílusú szobába kiválóan beilleszthetők. Még kétszemélyes kanapé is rendelkezésünkre áll, ha egyszerre ketten szeretnénk élvezni ezt a lenyűgöző kényelmet!

A masszázs- és relaxfotelek kihúzható lábtartós változatban, billenős háttámlával járulnak hozzá a tökéletes pihenéshez. Duplarugós, hullámrugós ülőfelületük gondoskodik róla, hogy akár hosszú órákon át is kényelmesen ülhessünk bennük. Szövettel vagy valódi bőr bevonattal is kérhetjük a fotelt, így valóban remekül illeszkedhet a többi bútorunkhoz.

További előny, hogy ha nagyon megtetszik a relaxfotel, hozzá illő kanapékkal is kiegészíthető, hiszen elemes bútorcsalád tagja – akár egész szobánkat is berendezhetjük a fotel stílusában! Több modellhez puffot is rendelhetünk.

Ha egy kicsit egyszerűbb megjelenésű, de hasonló kényelemmel szolgáló relaxfotelt szeretnénk, a lábtartós tv-fotelben sem fogunk csalódni, vagy a szivacsos relax ágyakban, amelyeken végig is lehet feküdni. Idősek kedvence lehet a hintaszék, amely kellemesen elringat és kikapcsol – egyben a nagymama vagy a nagypapa otthonának stílusába is tökéletesen beilleszthető.Kapcsolódó cikkek

Dohányzóasztal kínálat puffal

Dohányzóasztal kínálat puffal

Kinek a kerek, kinek a szögletes…
Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Jó étvágyhoz jó garnitúrát!
Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!
Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!