Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Relax- és masszázsfotel kínálat

Jól esne a kényeztetés, miután hazaértünk? Nincs rá idő, energia vagy pénz, hogy sűrűn felkeressünk egy masszőrt? Válasszunk helyette otthoni „szakembert”: a masszázs- vagy relaxfotelt!

Fotelek, amelyek ránézésre is csábítanak! Ez az a bútor, amelyben legszívesebben rögtön beleülnénk – és nem is járnánk rosszul! Ha nap mint nap fáradtan érkezünk haza, jól jönne, ha kényelmesen hátradőlhetnénk kedvenc fotelünkben, feltennénk a lábunkat és a hátsó része szinte masszírozná a hátunkat - ott a helye otthonunkban!

Ezek a modellek nemcsak kiváló kényelemmel szolgálnak, de lazításhoz is tökéletesek. A masszázsfotelek, relaxfotelek első pillantásra olyanok, akár egy hétköznapi, klasszikus fotel – választhatunk viszont olyan modellt is, amely „látványosan” relaxfotel, igaz, ezeknek egy kicsit több helyre van szükségük.

A klasszikus fotel megjelenés extra kényelmi funkciókkal kombinálva remek választás! Mivel számos színben és elegáns-, de modern, szögletes kialakítással is kaphatók, szinte bármilyen stílusú szobába kiválóan beilleszthetők. Még kétszemélyes kanapé is rendelkezésünkre áll, ha egyszerre ketten szeretnénk élvezni ezt a lenyűgöző kényelmet!

A masszázs- és relaxfotelek kihúzható lábtartós változatban, billenős háttámlával járulnak hozzá a tökéletes pihenéshez. Duplarugós, hullámrugós ülőfelületük gondoskodik róla, hogy akár hosszú órákon át is kényelmesen ülhessünk bennük. Szövettel vagy valódi bőr bevonattal is kérhetjük a fotelt, így valóban remekül illeszkedhet a többi bútorunkhoz.

További előny, hogy ha nagyon megtetszik a relaxfotel, hozzá illő kanapékkal is kiegészíthető, hiszen elemes bútorcsalád tagja – akár egész szobánkat is berendezhetjük a fotel stílusában! Több modellhez puffot is rendelhetünk.

Ha egy kicsit egyszerűbb megjelenésű, de hasonló kényelemmel szolgáló relaxfotelt szeretnénk, a lábtartós tv-fotelben sem fogunk csalódni, vagy a szivacsos relax ágyakban, amelyeken végig is lehet feküdni. Idősek kedvence lehet a hintaszék, amely kellemesen elringat és kikapcsol – egyben a nagymama vagy a nagypapa otthonának stílusába is tökéletesen beilleszthető.Kapcsolódó cikkek

A kisgyermek és a tini ágya

A kisgyermek és a tini ágya

Szép álom, mutatós gyermekágyban!
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba célja a pihenés és az alvás, mint ahogy a neve is jelzi.
Forgószékek gyerekeknek

Forgószékek gyerekeknek

Melyik legyen a „kisfőnök” széke?
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

Na de milyen a tökéletes konyha?