Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Relax- és masszázsfotel kínálat

Jól esne a kényeztetés, miután hazaértünk? Nincs rá idő, energia vagy pénz, hogy sűrűn felkeressünk egy masszőrt? Válasszunk helyette otthoni „szakembert”: a masszázs- vagy relaxfotelt!

Fotelek, amelyek ránézésre is csábítanak! Ez az a bútor, amelyben legszívesebben rögtön beleülnénk – és nem is járnánk rosszul! Ha nap mint nap fáradtan érkezünk haza, jól jönne, ha kényelmesen hátradőlhetnénk kedvenc fotelünkben, feltennénk a lábunkat és a hátsó része szinte masszírozná a hátunkat - ott a helye otthonunkban!

Ezek a modellek nemcsak kiváló kényelemmel szolgálnak, de lazításhoz is tökéletesek. A masszázsfotelek, relaxfotelek első pillantásra olyanok, akár egy hétköznapi, klasszikus fotel – választhatunk viszont olyan modellt is, amely „látványosan” relaxfotel, igaz, ezeknek egy kicsit több helyre van szükségük.

A klasszikus fotel megjelenés extra kényelmi funkciókkal kombinálva remek választás! Mivel számos színben és elegáns-, de modern, szögletes kialakítással is kaphatók, szinte bármilyen stílusú szobába kiválóan beilleszthetők. Még kétszemélyes kanapé is rendelkezésünkre áll, ha egyszerre ketten szeretnénk élvezni ezt a lenyűgöző kényelmet!

A masszázs- és relaxfotelek kihúzható lábtartós változatban, billenős háttámlával járulnak hozzá a tökéletes pihenéshez. Duplarugós, hullámrugós ülőfelületük gondoskodik róla, hogy akár hosszú órákon át is kényelmesen ülhessünk bennük. Szövettel vagy valódi bőr bevonattal is kérhetjük a fotelt, így valóban remekül illeszkedhet a többi bútorunkhoz.

További előny, hogy ha nagyon megtetszik a relaxfotel, hozzá illő kanapékkal is kiegészíthető, hiszen elemes bútorcsalád tagja – akár egész szobánkat is berendezhetjük a fotel stílusában! Több modellhez puffot is rendelhetünk.

Ha egy kicsit egyszerűbb megjelenésű, de hasonló kényelemmel szolgáló relaxfotelt szeretnénk, a lábtartós tv-fotelben sem fogunk csalódni, vagy a szivacsos relax ágyakban, amelyeken végig is lehet feküdni. Idősek kedvence lehet a hintaszék, amely kellemesen elringat és kikapcsol – egyben a nagymama vagy a nagypapa otthonának stílusába is tökéletesen beilleszthető.Kapcsolódó cikkek

Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!