Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Komód, kisszekrény mindig kell!

Egy kisszekrény, egy komód nem hiányozhat bútoraink sorából! Hiszen a hely nemcsak a ruháknak kell, hanem minden egyébnek, ami a szobában vagy a konyhában elpakolandó!

Sose higgyük, hogy egy vagy két szekrény elég a makulátlan rendhez! A komódokat, kisszekrényeket mindig bevethetjük, ha kell még egy csukott tároló!

Elengedhetetlen darabjai a nappaliszobának, a hálószoba, a vendégszoba, az előszoba, a dolgozószoba, a gyerekszoba sőt a konyha vagy az iroda terébe is praktikus kisbútorok, amelyekkel akár egy teljes fal is betölthető: csak rakjuk őket egymás után!

Egy-egy mutatós tárolószekrény bárhova jól passzol, ha stílusban a megfelelőt választjuk – utólag vásárolva is könnyedén beilleszthető a szobába.

Fiókos és ajtós pakolói bőséges tárolóhelyet rejtenek, ahová úgy pakolhatunk be, hogy közben minden rejtve marad a kíváncsi szemek elől!

Számos változatban választhatjuk őket, mi döntjük el, melyik komód számunkra a legpraktikusabb - fiókos vagy ajtós felület legyen több benne!

A juhar alapszínű, vidám zöld, narancs vagy kék frontrészekkel tarkított gyerek komódoktól kezdve a klasszikus, komoly, eleganciát sugárzó kisszekrényeken át a modern, sőt extravagáns komódokig mindenféle stílust megtalálunk!

A gyerekszoba tárolószekrényei kiválóan illeszkednek a csemete birodalmába élénk színükkel, hangulatos megjelenésükkel, és ugye ebben a szobában igen lényeges, hogy bőven legyen hová pakolni…!

Egy elegáns, hagyományos berendezésű otthonban egy klasszikus komód növelheti a tárolóhelyet – ötféle típusból válogathatunk, tökéletesen szobánk stílusához igazíthatjuk őket.

Modern kisszekrényekből, komódokból számos modell áll rendelkezésre, így egész biztos megtaláljuk a leginkább otthonunkba illőt! Tömörfa vagy bútorlapos modellek, gyönyörű árnyalatokban és változatos megjelenéssel – csak döntenünk kell közöttük!

A modern külső egyben elegáns is lehet - ha tehát ilyen kisszekrény a vágyunk, az több igazán mutatós komóddal teljesülhet!

Valamennyi modellt választhatjuk csak fiókos, fiókos és ajtós variációban, és természetesen utóbbinak is van többféle változata, hogy tökéletesen igényeinkhez igazíthassuk a tárolószekrényeket! Kellemes pakolást!Kapcsolódó cikkek

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a piszkos munkát vagy bízzuk rá egy szobafestőre?
Hely híján sarokétkezőt!

Hely híján sarokétkezőt!

Használjuk ki a sarkot!
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben
Dohányzóasztal kínálat puffal

Dohányzóasztal kínálat puffal

Kinek a kerek, kinek a szögletes…