Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágyak kárpitozva

Rendezett hálószobát szeretnénk? Olyan franciaággyal, ami akkor is „vállalható”, ha egy jól látható részen áll? A kárpitozott ágyakkal nem járunk rosszul. Puszta megjelenésük is rendkívül mutatós.

Elegáns franciaágyban vagy heverőben gondolkodunk, de jó lenne, ha egyszerűen beágyazható, rendben tartható lenne, no és persze szép megjelenésű? Válasszunk egy mutatós kárpitozott ágyat. Olyat, amely stílusban és színben egyaránt tökéletes a hálószobába!

A hagyományos és a modern elegancia hívei egyaránt találnak ízlésüknek megfelelőt, sőt ha a retró a kedvenc, abból sincs hiány!

Talál számára megfelelőt, aki a szögletes formát kedveli, de az is, aki az ívelt, legyezős fejvégű modelleket szereti!

A kárpitozott franciaágyak nemcsak szépek, praktikusak is – felnyithatóak és ágyneműtartósak, így könnyedén elpakolhatjuk bennük nemcsak a párnákat, takarókat, hanem egyéb holminkat is, amely nem férnek el máshová, de el szeretnénk rakni szem elől. Csak lecsukjuk az ágyat, és máris el van rejtve!

Ha megvan a kívánt stílus, színben is meghatározhatjuk, milyen legyen a franciaágyunk: lehet más a váz, a fekvőfelület és a díszpárnák is.

Amennyiben tetszik a textilbőr, a vázra nagyon mutatós lehet, a fekvő felület azonban kellemes és kárpitozott. Tökéletesen a hálószoba hangulatához igazíthatjuk fekhelyünket!

Ezek a 2 személyes kárpitozott franciaágyak kifejezetten ajánlottak mindennapos alvásra: bonellrugós fekvőfelületük garantálja a tökéletes kényelmet minden éjszakára! Gerinctámasszal erősített vagy relax zónás modellt is talál, akinek különösen fontos az egészséges alvás! Legyen ez a franciaágy a hálószoba vagy a vendégszoba pihenőhelye: mindenki jól jár vele!Kapcsolódó cikkek

Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba célja a pihenés és az alvás, mint ahogy a neve is jelzi.
Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Minden elemmel kicsit több ember!
Gyermek- és dekoráló lámpák

Gyermek- és dekoráló lámpák

Milyen lámpával dekoráljunk?
Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Magas, mutatós és többfunkciós, mi az?