Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ágykeretek: tömör fenyő

Olyan ágyban szeretnénk lehajtani a fejünket, ami nemcsak kényelmes, hanem egyszerűen és természetesen vonzó is? Válasszunk fenyő franciaágyat!

Semmi sallang, semmi cikornya, csak egyszerű, mutatós, természetes külső: ezzel csábít a tömör fenyő franciaágy! Nagyon sokan szeretik és legszívesebben fenyő ágyban hajtják álomra a fejüket – jól is teszik, hiszen egy ilyen kényelmes, masszív, természetes ágykeretben öröm aludni!

A fenyőbútorok szerelmesei keresve sem találnak jobb fekhelyet: a kellemes hangulatú, melegséget, barátságos légkört biztosító tömör fenyő ágykeretek kisebb vagy nagyobb méretben is kaphatók, tehát nem kell nélkülöznünk egy kisméretű hálószoba esetén sem!

A franciaágyak 2 személyesek, de egyszemélyes változat is kérhető ezekből a mutatós ágyakból, így akár a vendégszoba is berendezhető e természetes bútordarabbal.

Ha megszületett a döntés, már csak azt kell kitalálnunk, melyik modell kerüljön a szobába! Megtaláljuk a nekünk valót, akár az ívelt fejvéget szeretjük, akár a szögleteset. A fejtámla lehet kevésbé vagy hangsúlyosabban kerekített, kinek melyik nyeri el a tetszését.

Natúr lakkozott vagy pácolt változatban is a miénk lehetnek ezek a szépséges tömör fenyő franciaágy típusok, így tökéletesen illeszkedhetnek már meglevő fenyőfa bútorainkhoz is.

Ágyneműtartós rész nem tartozik mindegyik modellhez – amelyikhez igen, ott a felnyitását a gázrugós megoldás teszi könnyeddé és egyszerűvé.

Oldalt kihúzható ágyneműtartós fiókot azonban csaknem mindegyik ágyhoz kérhetünk, sőt akár hozzáillő éjjeliszekrény is állhat az ágykeret mellett!

Az ágyrácsok a tömör fenyő ágykeretek mellé járnak, ezzel is elősegítve, hogy minél előbb használhassuk a fekhelyet! Válasszunk hozzájuk egy jó matracot, és máris megteremtettük a tökéletes, nyugodt alvás feltételeit, a lehető legkellemesebb környezetben!Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba

Fürdőszoba

Lássuk a fürdőszobát!
Matracok: habmatrac

Matracok: habmatrac

Habbal sokkal kényelmesebb…!
Elemes bútorral könnyű!

Elemes bútorral könnyű!

Mire jó az elemes?
Relax- és masszázsfotel kínálat

Relax- és masszázsfotel kínálat

Külön bejáratú masszőr: a fotel!
Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!