Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Álmodoztunk már arról, milyen szépen mutatna az amerikai konyhás nappaliban egy bárpult székekkel? Újonnan nyílt üzletünkbe lenne szükségünk bárszékekre? Nagy a választék!

Modern és klasszikus otthonban is ötletes megoldás lehet egy bárpult a konyharészben - főleg ha amerikai konyhás a nappali, és az ott lakóknak nem szokása hosszasan üldögélni az ebédlőasztal mellett. A bárszékre felpattanva gyorsan elfogyaszthatjuk az ételt az étkezőben, nem kell külön megteríteni és székeket tologatni. Bárokba, büfékbe egyenesen „kötelezőek” a bárszékek és kisszékek, hogyan is mutatna nélkülük a bárpult…?

Akár otthonra, akár üzletünkbe keressük a megfelelőt, a változatos formavilágú, mutatós modellek között biztosan rálelünk az igazira.

Nemcsak a kifejezetten modern, gázliftes megoldással emelhető, textilbőr támlás és ülőfelületes bárszékek közül választhatunk.

Ha a klasszikusabb megjelenést kedveljük, hagyományos hangulatú helyiségekbe csodásan illeszkedő tömör fa bárszékek várnak ránk, pácolt, lakkozott lábakkal, kárpitozott, kényelmes ülőrésszel, a legváltozatosabb természetes árnyalatokban. Tiszta elegancia!

Különlegesek és mutatósak a bárfotelek is, rétegelt lemez vázukkal és textilbőr ülőfelületükkel: kis, kerek asztalok mellett a legízlésesebbek.

A félhomályos hangulathoz kiválóan illeszkednek „kávézós” megjelenésükkel - fekete, barna árnyalatokban csillogó, krómozott acél lábbal, különleges formákban. És ha már különlegesség, ízléses rattan ülőfelületű és háttámlás, krómozott acélvázas bárszéket is választhatunk, amely gázliftes asztal mellett remek a kávézáshoz…!

Bárpulthoz, de átmeneti ülőhelynek is ötletesek az acél csővázas vagy tömör fa kisszékek – ha úgy tetszik, hokedlik -, kiváló kiegészítők lehetnek asztal mellé is. Kínálat tehát van, a mi kezünkben a döntés!Kapcsolódó cikkek

Gyermek- és dekoráló lámpák

Gyermek- és dekoráló lámpák

Milyen lámpával dekoráljunk?
Bútorápolásra való szerek

Bútorápolásra való szerek

Hogy a bútor minél tovább tartson…
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?
Válasszunk étkezőszéket!

Válasszunk étkezőszéket!

Falatozni ülve jó!
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!