Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Álmodoztunk már arról, milyen szépen mutatna az amerikai konyhás nappaliban egy bárpult székekkel? Újonnan nyílt üzletünkbe lenne szükségünk bárszékekre? Nagy a választék!

Modern és klasszikus otthonban is ötletes megoldás lehet egy bárpult a konyharészben - főleg ha amerikai konyhás a nappali, és az ott lakóknak nem szokása hosszasan üldögélni az ebédlőasztal mellett. A bárszékre felpattanva gyorsan elfogyaszthatjuk az ételt az étkezőben, nem kell külön megteríteni és székeket tologatni. Bárokba, büfékbe egyenesen „kötelezőek” a bárszékek és kisszékek, hogyan is mutatna nélkülük a bárpult…?

Akár otthonra, akár üzletünkbe keressük a megfelelőt, a változatos formavilágú, mutatós modellek között biztosan rálelünk az igazira.

Nemcsak a kifejezetten modern, gázliftes megoldással emelhető, textilbőr támlás és ülőfelületes bárszékek közül választhatunk.

Ha a klasszikusabb megjelenést kedveljük, hagyományos hangulatú helyiségekbe csodásan illeszkedő tömör fa bárszékek várnak ránk, pácolt, lakkozott lábakkal, kárpitozott, kényelmes ülőrésszel, a legváltozatosabb természetes árnyalatokban. Tiszta elegancia!

Különlegesek és mutatósak a bárfotelek is, rétegelt lemez vázukkal és textilbőr ülőfelületükkel: kis, kerek asztalok mellett a legízlésesebbek.

A félhomályos hangulathoz kiválóan illeszkednek „kávézós” megjelenésükkel - fekete, barna árnyalatokban csillogó, krómozott acél lábbal, különleges formákban. És ha már különlegesség, ízléses rattan ülőfelületű és háttámlás, krómozott acélvázas bárszéket is választhatunk, amely gázliftes asztal mellett remek a kávézáshoz…!

Bárpulthoz, de átmeneti ülőhelynek is ötletesek az acél csővázas vagy tömör fa kisszékek – ha úgy tetszik, hokedlik -, kiváló kiegészítők lehetnek asztal mellé is. Kínálat tehát van, a mi kezünkben a döntés!Kapcsolódó cikkek

Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám a tartósság mérőszáma
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Matracok: habmatrac

Matracok: habmatrac

Habbal sokkal kényelmesebb…!
Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Fa és bútorlapos dohányzóasztal kínálat

Ha a kanapé mellé csak fát tudunk elképzelni…
Matracok: a kókusz

Matracok: a kókusz

Kolbászolás helyett kókuszoljunk!