Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Párna, takaró, matracvédő variációk

Minden megvan már a hálószobába, de a kiegészítők, amelyek élvezhetőbbé teszik vagy tartósabbá varázsolják ágyunkat, hiányoznak? Itt megtaláljuk őket!

Megtaláltuk a számunkra tökéletes matracot? Elégedettek vagyunk vele? Vigyázzunk is rá! Egy minőségi ágybetét nem kevés pénz, kényelmét sokáig élvezni szeretnénk.

Praktikus kiegészítőkkel ellátva könnyen megőrizhetjük az ágynemű szépségét és gondoskodhatunk róla, hogy ne piszkolódjon be olyan sűrűn. 

Vegyünk hozzá matracvédőt! Két fajtájából választhatunk: a pamut bevonatos, préselt polyat műszál töltetes huzat távol tartja a baktériumokat, mosható és gumírozott széleinek köszönhetően felhelyezése igen egyszerű.

Másik típusa vízálló, ami a gyerekágyakra, valamint idős, beteg hozzátartozóink számára hasznos. A matracvédő többféle méretben lehet a miénk.

A hálószoba, vendégszoba ágya azonban nemcsak attól lesz minden igényt kielégítő, ha van benne egy ideális matrac! Szükségünk lesz párnára is – ha már nem felel meg a régi, vagy valami igazán üdítő, trendi párna a vágyunk, a kínálatban sokfélét találunk!

Az igazán egészséges alvásban tökéletes társunk lehet az anatómiai párna. Ergonomikus kialakítású, hogy a gerinc egyenes maradjon alvás közben, és memory réteggel ellátott, a fokozott kényelemért. Leginkább az oldalt alvóknak javasolt!

Többféle méretben és formában lehet a miénk – de klasszikus memory párnát is választhatunk, melynek alakja nem tér el a hagyományos párnákétól, mégis egészséges alvást biztosít.

Ha magasan szeretünk aludni, főleg ideális a számunkra!

Nem találjuk elég színesnek, hangulatosnak az ágyunkat? Formázott párnát többféle színben is választhatunk – bármilyen alváspozícióban egészségesen támasztja alá a fejet, mutatós huzata mosható, memory szerkezete elasztikus és jól szellőzik.

Ha viszont díszpárnákkal szeretnénk teledobálni az ágyat, négyszögletes, hosszúkás és hosszú, ovális változatokból is válogathatunk: utóbbi karfaként is megállja a helyét. Freonmentes szivacsból készülnek, a legváltozatosabb, üde, vidám színekben, hangulatos mintákkal! Szövetüket magunk választhatjuk ki, akár textilbőrből is kérhetjük őket. Ha egy „befejezett” ágyacskára vágyunk…Kapcsolódó cikkek

Ágykeretek: a klasszikus

Ágykeretek: a klasszikus

Klasszikusan gyönyörűt a hálószobába!
Matracok: kókusz-latex

Matracok: kókusz-latex

Dupla kényeztetés: kókusz plusz latex
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!
Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell

Készen vár a fotelünk!
Fenyőfából kiegészítőt

Fenyőfából kiegészítőt

Egy rakás fenyő a lakásban!