Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Asztalok falatozáshoz

Az evésnek is megvan a maga hangulata – egy szép, kellemes étkezőben szívesebben falatozunk. A hangulatról persze az étkezőasztal is gondoskodik…!

Kis konyhánkba keresünk kellemes megjelenésű étkezőasztalt, ami éppen befér, és marad mellette tér is? Nagyméretű ebédlőnkbe lenne szükségünk egy elegáns asztalra? Izgalmas feladat az igazi kiválasztása.

Egy jól eltalált étkezőasztal a hozzáillő székekkel kiváló hangulatteremtő! Ezért sem mindegy, melyikre esik a választásunk.

Legyen elég nagy számunkra, bármennyien is ülünk körülötte, de külsejét tekintve illeszkedjen is a konyha, az étkező vagy a nappali hangulatába.

Lássuk, milyen stílusú ez a helyiség: egyszerű és praktikus bútorokkal teli? Válasszunk bele egy hagyományos étkezőasztalt, pácolt, lakkozott tömör fából vagy laminált bútorlapból. Ha kicsit és fixet választunk, ketten, ha nagyobbítható asztallapost, négyen elférnek körülötte.

Ezeket a típusokat nem sok választja el a visszafogott, de modern étkezőasztaloktól, melyek változatos külsejű székekkel igazi látványosságok.

A kisebb-nagyobb, négyszögletes, tömör fa lábas asztalokból rengeteg fajtát találunk: a legváltozatosabb konyha- vagy étkezőterekben is megállják helyüket.

Barátságos, kellemes hangulatot varázsolnak étkezőnkbe a fa asztalok, melyek többsége kinyitható, így többen is körülülhetik őket.

Minimál stílusú terekben remekül mutatnak a szögletes, letisztult formavilágú modellek, klasszikus otthonokba azonban többféle, elegáns, ívelt lábú, rusztikus, előkelő megjelenésű étkezőasztal közül választhatunk. Ovális és kerek formában is a miénk lehetnek!

Ha kedvenceink a légies megjelenésű, könnyed üveglapos étkezőasztalok, a dizájnos darabok, bátran válogassunk a kerek vagy négyszögletes, krómozott acéllábakon álló, modern eleganciát sugalló modellek közül! Hasonlóan krómozott acél vázas székekkel csodálatos látványt nyújtanak. Bármilyen is az elképzelés, alighanem mindenki megtalálja a konyhájába valót! Akár kicsi, akár nagy a tér…Kapcsolódó cikkek

Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Gyermek- és dekoráló lámpák

Gyermek- és dekoráló lámpák

Milyen lámpával dekoráljunk?
Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
Gyerekszobába való kiegészítők

Gyerekszobába való kiegészítők

Mosolygós gyerekfotelt és fogast a lurkó szobájába!
Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!