Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Konyha, étkező vagy nappali tökéletes kiegészítője és egyben rendkívül mutatós látvány: ilyen egy igazi tálalószekrény! Ne hagyjuk ki a bútorok sorából…

Nem mindenkinek van tálalószekrénye, hely híján sokan nem ragaszkodnak hozzá, pedig értékes bútordarab. Jelentősen megnöveli a tárolóhelyet a konyhában, ha pedig oda nem fér, csinosan mutat a nappaliban kialakított étkezőben is. Természetesen lehet jellegzetes tálalószekrény-külseje, de úgy is festhet, akár egy nappali szekrény, méretes vitrinnel!

Mert mi mindenre is jó egy tálalószekrény? Könnyedén berendezhető vele a nappali, a konyha és az étkező, csukott ajtói mögé elrejthetünk számos edényt, étkezőkészletet, de a legmutatósabb darabokat a vitrines részbe is kirakhatjuk, dísztárgyakkal együtt.

Már látjuk is magunk előtt a klasszikus tálalószekrényeket – hagyományos külsejükkel, koronás tetejükkel, keresztléces, vitrines felső és zárt alsó szekrényeikkel.

Igen, ezek a modellek - gyönyörű éger, calvados, fehér vagy juhar színben - kiválóan illeszkednek egy klasszikus konyhába vagy nappaliba.

Sőt! A rusztikus, a századelős hangulat szerelmesei elegáns, díszkeretléces bútorlap- vagy akár tömör tölgyfa tálalószekrénnyel egészíthetik ki étkező helyiségüket.

Ugyanakkor a modern bútorok rajongóit aligha elégíti ki egy hagyományos modell – szögletes élekre, különleges megoldásokra vágynak, vagyis, jobb ha a tálalószekrényt egészen újszerű stílusban „tálalják” és nem sokban hasonlít egy klasszikus darabhoz.

Modern és minimál terekbe számos ötletes, szép tálaló áll rendelkezésre, az egészen világostól a mélysötét színekig.

Tölgyfa és matt kakaó árnyalat, erezett bükk, sötét platánfa és fényes bézs keverék – egytől-egyig remekül mutat! Akár extravagáns tálalószekrényt is választhatunk, a vitrin üvegpolcai mögött ledes megvilágítással!

Természetesen mutatós átmenetek is vannak a két stílus között, amelyek a visszafogottan modern konyha vagy nappali tökéletes kiegészítői lehetnek. Számos tálalószekrény elemes bútorcsalád része, így akár az egész helyiséget berendezhetjük a stílusában.Kapcsolódó cikkek

A színek jelentése

A színek jelentése

Nem mindegy milyen színek vesznek körül!
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Hely híján sarokétkezőt!

Hely híján sarokétkezőt!

Használjuk ki a sarkot!
Gyerekszobába való kiegészítők

Gyerekszobába való kiegészítők

Mosolygós gyerekfotelt és fogast a lurkó szobájába!
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!