Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fenyővel teli előszoba

Fenyőbútorok teszik kellemessé, barátságossá otthonunk hangulatát? Válasszunk fenyő kiegészítőt az előszobába is – hiszen egy fogas, egy esernyőtartó, vagy egy cipőspolc mindig kell!

Odavagyunk a fenyőbútorokért? Akkor minden újabb darab gyönyörűséggel tölthet el! Ne hagyjuk ki az előszobát sem. A fenyő kiegészítőkkel tökéletesen berendezhetjük, a fokozott kényelemről is gondoskodnak! Kellemes hangulatot varázsolnak a helyiségbe a fenyő előszobabútorok, letehetjük rájuk a kabátot, tartóba az esernyőt, sőt leülhetünk a fenyőpadra cipőhúzáshoz.

Ha előszobaszekrény nincs a helyiségben, vagy csupán nagyon kicsi, mindig jól jöhet egy álló ruhafogas vagy egy falra szerelhető modell fenyőből. Kalaptartó és fogas szerepét is betöltik, masszívak, bátran rájuk bízhatjuk a holminkat!

Előszobafal híján a cipőspolc is nagy segítség, de akkor is, ha a szekrény kicsinek bizonyul. Egy plusz cipőspolccal könnyedén elhelyezhetjük valamennyi lábbelinket, nemcsak a szezonálisakat…

És ha már cipő, sokaknak okoz gondot a felvétele: szerezzünk be egy kényelmes tömör fenyő ülőpadot, amely óriási segítség a lábbeli felhúzásában. Ülőlapja felhajtható, így pakolni is lehet bele, ami egy kis előszoba esetében igen előnyös tulajdonság!

Mutatós darab a tömör fenyő álló tükör is. Szobába vagy az előszoba terébe is könnyen felszerelhető – egész alakos képet ad, elindulás előtt elég csak belepillantani, hogy ellenőrizzük megjelenésünket! Nem akarunk bajlódni az esernyő elhelyezésével a fogason? Rakjuk fejjel lefelé egy fenyő esernyőtartóba, amely önmagában is mutatós az előszobasarokban!

Natúr lakkozott vagy olajozott kivitelben rendelhetjük ezeket a szépséges kiegészítőket, de a fenyő tükör cseresznye árnyalatban és ívelt kerettel is kapható - hogy megjelenésében minél jobban harmonizáljon a helyiség többi bútorával! Válasszuk ki fenyő kisegítőnket - egy praktikus előszobabútor mindig jól jön!Kapcsolódó cikkek

Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell

Készen vár a fotelünk!
Ágyak: franciaágy takaróval

Ágyak: franciaágy takaróval

Kényelmet és rendet!
Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Ha egy extravagáns asztal kell…
Gyerekszobát elemestül!

Gyerekszobát elemestül!

Egységes lurkó birodalom