Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: habmatrac

Mit ér az ágyunk matrac nélkül? Ha csak ágykeretet vásároltunk, ágybetét nélkül, itt az ideje választanunk hozzá matracot! Például egy hideghabot!

Nem teljes a hálószoba, vendégszoba? Bútoraink sorában kiemelt figyelmet kap az ágy, hiszen kényelmes ágy nélkül aligha lennének kellemesek a napjaink! Ám a gondtalan pihenésről nemcsak a nekünk legjobban tetsző ágykeret gondoskodik – hanem a benne levő matrac is.

Amennyiben ágyunkhoz ágybetét nem járt, ki kell választanunk az ideális matracot, amely megfelelő alátámasztást nyújtva felel a pihentető, egészséges alvásért.

habmatracok ránézésre egyszerűnek tűnnek, mégis az egészséges pihenés profi segítői.

Az ortopédikus hideghab forradalmian új technológiájával, káros anyag-mentesen garantálja az egészséges alvást: olyan tulajdonságokkal bír, mint a természetes latex.

Nemcsak a gerincoszlop kiváló alátámasztását oldja meg, hanem a tökéletes átszellőzést is: sosem fogunk beleizzadni!

A habmatracokat különböző térfogat sűrűségű habokkal készítik, így más-más lesz a keménységük.

Ágybetétünk lehet egyrétegű (monozónás) hideghab, több zónás vagy monoblock, melynek magszerkezete egyetlen anyagból készül, különleges vágás-technológiával.

Nem tudjuk eldönteni, milyen is legyen? Az ideális hideghab matrac kiválasztását befolyásolja, hogyan szeretünk aludni: az válasszon mindennapos alvásra félkemény ágybetétet, akinek mindenféle pozícióban szokása aludni, a kemény a háton alvóknak, a lágy pedig az oldalt alvóknak ajánlott.

Legfőképpen az átlagos testsúlyúaknak lesz kényelmes a habmatrac, mely hideg- és melegtartó szövettel, vagy kétféle huzattal lehet a miénk, biztosítva a minél jobb közérzetet alvás közben!

A huzat lehet szőtt, steppelt felső rétegű, amely a folyadékot jól vezeti, vagy frottír, puha, szintén jó nedvességelvezető és mosható, bőrbarát huzat. Sőt! Olyan hideghab matracot is választhatunk, melynek antibakteriális huzata E-vitamint tartalmaz, éjjel is gondoskodva ezzel bőrünk fiatalon tartásáról…! Nem rossz választás, igaz?Kapcsolódó cikkek

Fenyőben a gardrób is szebb!

Fenyőben a gardrób is szebb!

A hálószoba hangulatteremtője!
Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Ágyak kárpitozva

Ágyak kárpitozva

Csend, rend, kényelem!
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!