Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Elemes bútorral könnyű!

A kérdés meglehetősen költői, hiszen elemes bútorokkal tehetjük igazán egységessé otthonunk helyiségeit. Minden elemnek egy a stílusa – így lesz mutatós a szoba!

Egységes nappalira, ebédlőre vágyunk? Szép lenne, ha a hálószoba, a gyerekszoba vagy az előszoba bútorai összhangban lennének egymással? Egy bútorcsaláddal mindig jól járunk! Az elemes bútorok nagy előnye, hogy bár egyszerre több elemet kell megvennünk, tökéletes harmóniát teremtenek otthonunkban. Egyforma stílusával és színével pompás összhangot alkot egymással valamennyi helyiség berendezése!

Csodálatos látvány, ha szekrények, komódok, könyvespolcok azonos megjelenésűek!

Ha az ebédlőben a tálalószekrény, a kisszekrények és az asztal is mutatós együtt; ha egységes gyerekszobát állíthatunk össze az elemes bútorokból!

A bútorcsaládok természetesen számos stílusban kaphatók, így bármilyen hangulatú otthon az elképzelésünk, megvalósíthatjuk velük.

Hagyományos nappalit szeretnénk méretesebb szekrénysorral, hozzáillő komódokkal és dohányzóasztallal? Gyönyörű, patinás, klasszikus szekrény, tv-tartó, vitrines szekrény az álmunk?

Modern összeállítást képzeltünk szobánkba, könnyed megjelenésű, netán extravagáns bútorokkal? A nappaliba való elemes bútorcsaládok mindezeket tartalmazzák.

Nem kell külön megvenni a gyerekszoba vagy a dolgozószoba, netán az iroda bútoraihoz az íróasztalt, a könyvespolcot, hiszen mindegyik a bútorcsalád része.

Szeretnénk egy mutatós fürdőszobát? Válasszunk az elemes fürdőszoba bútorok közül! Kapunk komódot a csap alá, magas, bőségesen pakolható szekrényt a mosdó mindkét oldalára és persze tükrös szekrényt is fölé! A fehér fronttal még vonzóbbá tett bútorcsaládot kétféle árnyalatban kérhetjük. Tegyük elragadóvá helyiségeinket elemes bútorokkal!Kapcsolódó cikkek

Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Lássuk mindet szépen sorban!
Ágyak kárpitozva

Ágyak kárpitozva

Csend, rend, kényelem!
Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a piszkos munkát vagy bízzuk rá egy szobafestőre?
Szép előszobafalat, cipősszekrényt!

Szép előszobafalat, cipősszekrényt!

Hangulatos "fogadóbizottságot…!"
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!