Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Hely híján sarokétkezőt!

Nincs hely a konyhánkban nagy étkezőgarnitúrának? A nappali sarkában van az ebédlő, de nagyméretűt így sem engedhetünk meg magunknak? Szavazzunk a sarokétkezőre!

Jó lenne egy kényelmes, kellemes hangulatú étkező, de nincs elegendő hely a számára? Egy négyszemélyes kisasztal jól mutatna, de nehezen férnénk el körülötte mindannyian? A sarokétkező ideális megoldás azok számára, akiknek gondjai akadnak az étkezőgarnitúra elhelyezésével.

Akár megvan a megfelelő konyhasarok, akár elkeríthető a nappali egyik részében, egy egyszerű, de mutatós sarokétkező könnyedén beleillik!

Nemcsak négy személy fér el az étkezőasztalnál – a kinyitható, bővíthető asztalt sarokpad és székek veszik körül, variálási lehetőségekre is van mód, hiszen balos és jobbos változatban is összeszerelhetők.

Hagyományos konyha vagy nappali terébe a bútorlapos, kárpitozott sarokpaddal és tömör fa székekkel készült, kellemes hangulatú, hagyományos külsejű sarokétkező passzol.

Rekeszes a padja, tehát amellett, hogy igen kényelmes, a padba is pakolhatunk bármit, ami ebben a helyiségben jó, ha kéznél van! Éger és calvados színben lehet a miénk, ízlésünknek megfelelően.

Egyszerű és praktikus, fa bútorok mellé kiválók a kárpitozott, mintás sarokpaddal, támla nélküli étkezőszékekkel, ülőkékkel kapható modellek. Utóbbi sarokétkezőt számos gyönyörű színben rendelhetjük - bükk, éger, calvados, cseresznye és pácolt tölgy –, valamint többféle párnázattal, hogy minél jobban illeszkedjen környezetébe.

Ha otthonunkba modern, divatos étkezőgarnitúrát szeretnénk, akkor sarokétkezőben is választhatunk trendi és egyben praktikus étkezőt: igazi szögletes modell, MDF asztallapos-tömörfa lábas, nagyobbítható asztallal és elegáns sarokpaddal – a sarokétkező váza és textilbőr bevonata is kérhető többféle színben! Használjuk hát ki a sarkot!Kapcsolódó cikkek

Burkolatok kiválasztása

Burkolatok kiválasztása

Nézzük milyen burkolatok közül választhatunk!
Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…
Aludjunk kanapén!

Aludjunk kanapén!

Ha egy igazán profi kanapé kell…
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Gyerekszoba

Gyerekszoba

Játszótér a lakásban...