Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Gyerekszobát elemestül!

Gyermekünknek is szüksége van ágyra, asztalra, szekrényekre – ha azt szeretnénk, hogy szobájának összképe egységes legyen, szavazzunk az elemes bútorokra!

Nemsokára megszületik a baba, de még nincs kész a szobája? Kisfiunk, kislányunk birodalmát tervezzük, de sehogy sem találjuk a megfelelő bútorokat? Legyen meg minden ugyanabból a bútorcsaládból! Így a szoba tökéletes összhangja mellett külön keresgélnünk sem kell!

Mert miért is jók az elemes gyerekszoba bútorok? Elég csak összeszerelni és helyükre rakni őket, egycsapásra egységessé varázsolják a helyiséget.

Azonos stílusú lesz az ágy (vagy gyerekágy), a könyvespolc, a komód, a szekrény, a gardrób - így már csak szőnyeget, függönyt és falszínt kell választanunk hozzájuk – vagy éppenséggel az elemes bútorokat választjuk a szoba kész hangulatához.

Amint a gyermek nagyobbacska lesz, íróasztal is kell majd neki – az elemes bútorcsalád ezt is tartalmazza.

A kisgyermekek birodalmába általában vidám bútorzatot szánunk, amely összhangban van a csemeték elevenségével – számos mutatós modell közül válogathatunk: a kellemes juhar alapszínű gyerekbútorokat kék, zöld, narancssárga és citromsárga frontrészek dobják fel, és teszik a szobát elbűvölően bájossá.

A juhar-fehér vagy juhar és fenyőzöld változat már a nagyobbak szobájában mutat jól, hiszen megjelenésében modernebb és felnőttesebb is!

A hagyományos és a modern gyerekbútorok között megtaláljuk a lányosabb és fiúsabb megjelenésűeket is, de tökéletesen uniszexnek tekinthetők például a kellemes fa árnyalatokban kapható, modern és mégis elegáns, felnőttek szobájába is kiválóan használható szekrénysorok, vagy a számos pakolós elemből álló, sonoma tölgy és antracit színpárosítású bútorcsalád!

Ifjúsági szekrénysorként kapható íróasztalt (számítógépasztalt) magában foglaló, ajtós-fiókos pakolós szekrény is, többféle színben, vagy éger, calvados és juhar árnyalatban. Kizárt, hogy ekkora választékból ne találjuk meg a megfelelőt szemünk fénye(i) számára!Kapcsolódó cikkek

Ágyak: franciaágy takaróval

Ágyak: franciaágy takaróval

Kényelmet és rendet!
Forgószék- és tárgyalószék választék

Forgószék- és tárgyalószék választék

Nélküle nem dolgozhatunk!
Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Az ülőgarnitúra tipikus hibái

Lássuk mik is ezek!
Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan készítsünk alaprajzot?