Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Hálószoba

Alvás akkor a legpihentetőbb, ha a zavarótényezőket minimalizáljuk.

Fontos az ágy mérete. A kétszemélyes ágyak 104 cm szélesnél kezdődnek. De minél szélesebb, annál kényelmesebb. A hossza átlagosan 2 méter, de aki ennél is magasabb, annak érdemes hosszabb ágyat keresnie.

A legtöbb hálószobához nem csatlakozik egy gardróbszoba, így a szobán belül a falmentén kell megoldani a ruhák tárolását. Érdemes beépített, azaz padlótól a plafonig érő szekrényt választani. Ha még a falhoz is nagyon hasonlít, akkor olyan, mint ha ott se lenne.

Ha vállfára pakolsz, szükséged van 60 cm mély szekrényre, így nem gyűrődnek egy könnyen. A magasságot a leghosszabb ruhához igazítjuk. A cipőknek legalul alakítsatok ki helyet, hogy ne koszolódjanak a tiszta ruhák. A fehérneműket, mint szoktuk fiókba tároljuk, ennek elég a 45 cm-es mélység.

Ha tetőtérben van a hálószoba, akkor is lehetőség van a gardróbszekrény kialakítására. Rengeteg beépíthető gardróbszekrény rendszer van, amelynek ajtajai alkalmasak az ilyen kialakításra. Lehet nyíló, vagy tolóajtós is. A leválasztott sarkok alkalmasak a kevesebbet használt holmik elrejtésére, mint például a tartalék ágynemű, vagy a bőröndök tárolására. Az ilyen dolgokat felülre helyezzétek, ahol kevésbé vannak útban, hiszen úgysem kell minden nap használni.Kapcsolódó cikkek

Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a piszkos munkát vagy bízzuk rá egy szobafestőre?
Gyerekszobát elemestül!

Gyerekszobát elemestül!

Egységes lurkó birodalom
Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Jó étvágyhoz jó garnitúrát!
Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Ha egy extravagáns asztal kell…
Szép előszobafalat, cipősszekrényt!

Szép előszobafalat, cipősszekrényt!

Hangulatos "fogadóbizottságot…!"