Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: a memóriás

Ugye mindenkinek jól esik, ha megjegyzik, mit szeret? A memóriás matrac kiváló partnerünk lehet a pihentető alvásban - körülölel bennünket és felveszi testünk alakját.

Valódi kényelemre vágyunk alvás közben? Ne csak azt nézzük meg jól, milyen bútort, milyen ágykeretet választunk, hanem a matracunkat is! Az ágybetét akkor ideális, ha minden igényünknek megfelel és kipihenten ébredünk rajta. Kerüljön akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyába…

Voksoljunk a memóriás matracra, amely teljes mértékben alkalmazkodik hozzánk! Hogyan teszi mindezt?

A memory réteg jellegzetessége, hogy reagál a test hőjére, és körbeveszi az alakját – de ettől még gyorsan visszanyeri formáját, ha felkelünk róla.

Hideghabbal kombinálva, mely szintén egy modern, forradalmian új alapanyag, csaknem a természetes latex jellemzőivel, fantasztikus alátámasztást nyújt testünknek és megfelelően szellőzik is, így beleizzadni semmiképp sem fogunk.

A memory matrac kókuszmerevítéssel is kiegészülhet, a még kényelmesebb tartás érdekében.

A memóriás matracoknak többféle változata áll rendelkezésünkre, bárhogy is pihenünk éjszakánként. Ha mindenhogyan alszunk, tehát gyakran váltogatjuk testhelyzetünket, félkemény vagy lágy ágybetéttel járunk legjobban, de a memory hideghab matracok többsége minden, átlagos testsúlyú ember számára remek alátámasztást nyújt.

A kényeztető felület mellett a mosható antibakteriális-, valamint a speciális hideg- vagy melegtartó huzat is hozzájárul a memóriás matracok előnyeihez, sőt, további pluszt jelent, hogy egyedi méretben is kérhetjük. Bízzuk rá magunkat!Kapcsolódó cikkek

Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Jó étvágyhoz jó garnitúrát!
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!
Hálószoba

Hálószoba

A hálószoba célja a pihenés és az alvás, mint ahogy a neve is jelzi.
Matracok: kókusz-latex

Matracok: kókusz-latex

Dupla kényeztetés: kókusz plusz latex
Ágykeretek: a klasszikus

Ágykeretek: a klasszikus

Klasszikusan gyönyörűt a hálószobába!