Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: a memóriás

Ugye mindenkinek jól esik, ha megjegyzik, mit szeret? A memóriás matrac kiváló partnerünk lehet a pihentető alvásban - körülölel bennünket és felveszi testünk alakját.

Valódi kényelemre vágyunk alvás közben? Ne csak azt nézzük meg jól, milyen bútort, milyen ágykeretet választunk, hanem a matracunkat is! Az ágybetét akkor ideális, ha minden igényünknek megfelel és kipihenten ébredünk rajta. Kerüljön akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágyába…

Voksoljunk a memóriás matracra, amely teljes mértékben alkalmazkodik hozzánk! Hogyan teszi mindezt?

A memory réteg jellegzetessége, hogy reagál a test hőjére, és körbeveszi az alakját – de ettől még gyorsan visszanyeri formáját, ha felkelünk róla.

Hideghabbal kombinálva, mely szintén egy modern, forradalmian új alapanyag, csaknem a természetes latex jellemzőivel, fantasztikus alátámasztást nyújt testünknek és megfelelően szellőzik is, így beleizzadni semmiképp sem fogunk.

A memory matrac kókuszmerevítéssel is kiegészülhet, a még kényelmesebb tartás érdekében.

A memóriás matracoknak többféle változata áll rendelkezésünkre, bárhogy is pihenünk éjszakánként. Ha mindenhogyan alszunk, tehát gyakran váltogatjuk testhelyzetünket, félkemény vagy lágy ágybetéttel járunk legjobban, de a memory hideghab matracok többsége minden, átlagos testsúlyú ember számára remek alátámasztást nyújt.

A kényeztető felület mellett a mosható antibakteriális-, valamint a speciális hideg- vagy melegtartó huzat is hozzájárul a memóriás matracok előnyeihez, sőt, további pluszt jelent, hogy egyedi méretben is kérhetjük. Bízzuk rá magunkat!Kapcsolódó cikkek

Ágyrács variációk

Ágyrács variációk

Ágyrácsot akár reggelizéshez is választhatunk!
Bútorápolásra való szerek

Bútorápolásra való szerek

Hogy a bútor minél tovább tartson…
Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!
Gyermek- és dekoráló lámpák

Gyermek- és dekoráló lámpák

Milyen lámpával dekoráljunk?
Hely híján sarokétkezőt!

Hely híján sarokétkezőt!

Használjuk ki a sarkot!