Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Gyerekszobába való kiegészítők

Feldobnánk a gyerekszoba hangulatát egy-két kisbútorral, hasznos kiegészítővel? Válogassunk a kifejezetten gyerkőcös modellek közül!

A gyerekszoba jellemzően élénk színekkel, tárgyakkal tarkított terület – nem csoda, hiszen azt szeretnénk, hogy a lurkók minél kellemesebben érezzék magukat környezetükben! Szaporíthatjuk a csemetéknek való kisbútorok sorát néhány kiegészítővel, amely még több vidámságot és színt hoz a szobába!

Ha gyermekünk szívesen üldögél fotelben, olvas vagy játszik benne, esetleg a tévét nézi, válasszunk számára egy mini fotelt, amely nem foglal sok helyet, ugyanis összecsukható - ha nem kell, kényelmesen befér akár az ajtó mögé is, vagy bárhová, ahol láthatatlan marad.

Szövete különösen mosolyt csal arcunkra: kutyás, halacskás mintával vagy kifejezetten kislányos, rózsaszín és kisfiús, focilabdás változatban is kapható ez a festett acél vázas kis fotel.

Sok a gyerkőc ruhája, kabátja, de az aktuálisan használt darabokat nem szeretnénk a gardróbszekrénybe süllyeszteni? Helyes! Akasszuk a sarokba egy kis fogasra, hogy kéznél legyenek, így a lurkó bármikor le tudja őket onnan kapni és már indulhat is.

Kifejezetten gyerekeknek készültek ezek a vidám, színes törzsükkel csalogató, álló ruhafogasok. Kutyussal vagy autóval a tetejükön hívogatnak - játékos figurák figyelik, hogy mindig tele vannak-e az akasztók!

Ha nem figurás fogasra gondoltunk, többféle szép színben választhatjuk a jópofa, ceruza alakú fogasokat is! Hol is mutatnának jobban, mint egy kis diák szobájában? Akasztóik oldalról állnak ki, a ceruza törzséből, könnyen elérhetők és gyorsan feldobható rájuk bármi. Praktikus gyerekszoba kiegészítők, ráadásul ellenállhatatlanul mutatósak! Ajándékba sem rossz ötlet…!Kapcsolódó cikkek

Matracok: a rugós

Matracok: a rugós

Rugós matraccal egészséges alvást!
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben
Iroda

Iroda

Iroda otthonra?
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Tv-állvány - egy fontos darab

Tv-állvány - egy fontos darab

Csinosítsunk tv-tartóval!