Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fogasról, tükörről, szobainasról

Kiegészítők nélkül talán meg lehet lenni, de nem sokáig! Egy fogas, egy tükör vagy egy szobainas megkönnyíti mindennapjainkat!

Ha vigyázunk a ruháinkra, kabátjainkra, minden bizonnyal nem dobjuk le őket hazaérve, hogy jól összegyűrődjenek! Kiváló partnerek ennek kivédésében a fogasok és a szobainasok. Segítenek, hogy mégcsak eszünkbe se jusson gyűrni a ruhát: kényelmesen felakaszthatjuk őket rájuk, elrendezhetjük rajtuk, sokkal kevesebb bosszúságot okoznak másnap!

Egy iroda, előszoba terében szinte nélkülözhetetlen a fogas – ha nem tartozik az előszobafalhoz, akkor főleg. Ha a fogas nevet halljuk, sokszor a klasszikus formájú modellekre gondolunk – természetesen, aki a hagyományos formát kedveli, ilyet is választhat!

A tömör fa, természetes árnyalatokban kapható, elegáns fogasok mellett azonban számos modern változatból is válogathatunk.

Az sem akadály, ha a megszokott forma, de a modern megjelenés a cél: hagyományos külsővel csalogatnak minket az acél rudas fogasok is, ezüst vagy akár wenge színre fóliázva.

Favázzal és márvány mintával fóliázva szintén kaphatók, de ha egy igazán modern, sőt extravagáns fogas a vágy, krómozott acél vázzal és a hagyományostól merőben eltérő formában, különleges akasztókkal is választhatjuk, akár zöld, rózsaszín vagy fehér színben is.

Szobainasokból ugyancsak többfélével találkozunk – így akár klasszikus berendezésű, akár modern szobánkban helyeznénk el, biztosan jó helye lesz. A nappali, a hálószoba vagy a vendégszoba terében is könnyen elfér.

Mutatós a bükk és acél párosítás, többféle kialakításban, mely hagyományos otthonokban is szép lehet, modern szobába azonban a krómozott acélból készült modellek javasoltak. Elegáns és modern a tömör fa és krómozott acél csővázas megoldás!

Ha szobainas helyett ruhaállványt szeretnénk, szintén többféle változatban rendelhetjük!

Amennyiben otthonunkban csak akasztó fér el kényelmesen, különleges megjelenésű, krómozott acél tömör fa kombinációban készült akasztókat könnyedén felszerelhetünk az előszoba vagy a hálószoba falára!

Mi kell a tökéletes öltözködéshez? Természetesen egy jó tükör! Bármilyen stílusú is a szobánk, az ideális tükröt hamar megtaláljuk hozzá: klasszikus otthonunkba ovális gumifa tükör vagy nagyobb méretű, koronás négyszögletes tükrök kaphatók antikolva vagy sötét alma árnyalatban.

Ha modern helyiségbe szánjuk, az elegáns, vastagított keretes modellek mutatnak majd jól nálunk, melyeket ugyancsak többféle gyönyörű színben rendelhetünk, sőt, függőlegesen vagy vízszintesen is felakaszthatunk, így akár komód fölött is remekül mutatnak.

Hiányzik valami a kezünk ügyébe, amikor a kanapéra huppanva újságot olvasunk? Nem a kávéscsészére gondolunk – hanem egy mutatós újságtartóra! Rögtön megoldja a szanaszét heverő magazinok problémáját, akár klasszikus külsővel, krómozott acélból kérjük, akár rétegelt lemezből. Falra akasztható változatban is a miénk lehet, így még a padlón sem foglal helyet! Ha tehát nem szeretjük a kóbor újságokat vagy a gyűrődő ruhákat, és jó lenne minden nap egy nagy tükör előtt ellenőrizni megjelenésünket, válasszunk ezekből a remek kisbútorokból!Kapcsolódó cikkek

Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!
Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Elemes bútorral könnyű!

Elemes bútorral könnyű!

Mire jó az elemes?
Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…
Ágykeretek: modern típusok

Ágykeretek: modern típusok

Modernben szeretnénk megpihenni?