Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Kiválasztottuk ideális ágyunkat? Nagyon helyes! De vajon amikor berakjuk a helyére, nem fog-e hiányozni valami? Mondjuk egy kis éjjeliszekrény, ami a „jobbkéz” szerepét betölti?

Aligha lehet hálószobának nevezni egy helyiséget, ha nincs benne egy kényelmes ágy – de van ám itt még egy nélkülözhetetlen bútordarab, mely nélkül kissé csonka a franciaágy vagy az egyszemélyes heverő látványa…

Természetesen az éjjeliszekrényről van szó! Hiszen nemcsak látványra sokkal szebb, ha ez a mutatós kisbútor is jelen van, hanem felkelnünk sem kell minduntalan!

Egy igazán hasznos darab, amelyre rátehető az olvasó- és a hangulatlámpa, az éppen olvasott könyvünk, de számos apróságnak is helyet ad, különösen, ha fiókkal is el van látva. Igazi jobbkéz az ágy mellett!

Olyan stílusban lehet a miénk, amilyenben csak szeretnénk. Bútorlapos és tömör fa egyaránt akad a széles választékban.

A hagyományos megjelenésű vagy a klasszikus ágyhoz ugyanúgy megtaláljuk a hozzáillő éjjeliszekrényt, mint ahogy egy igazán modern, szögletes vonalvezetésű, minimál stílusú fekhelynek is meglesz az éjjeliszekrény párja.

Ha szükségünk van rá – és általában így van -, válasszuk rögtön a megrendelt ágyhoz, ha megjelenésében kiválóan passzol hozzá.

Persze olyan éjjeliszekrények is megtalálhatók a kínálatban, amelyek eleve egy bútorcsalád tagjai, így csak kérnünk kell a választott ágykerethez - máris meglesz a tökéletes összhang a hálószobában!

A hálószoba mellett persze a nappali vagy a vendégszoba is kiváló terep ahhoz, hogy egy kis éjjeliszekrény érvényesüljön: ott a helye mindenhol, ahol ágy van – csak az egyik, vagy mindkét oldalán állhat!

Kanapék mellé is könnyen passzol, mindig jól jön, ha le akarjuk rakni a kávéscsészét vagy hiányzik egy hangulatlámpa az ülőgarnitúra mellé. Éljünk vele!Kapcsolódó cikkek

Festés

Festés

Örök kérdés: Mi végezzük a piszkos munkát vagy bízzuk rá egy szobafestőre?
Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell

Készen vár a fotelünk!
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…
Forgószék- és tárgyalószék választék

Forgószék- és tárgyalószék választék

Nélküle nem dolgozhatunk!
Forgószékek gyerekeknek

Forgószékek gyerekeknek

Melyik legyen a „kisfőnök” széke?