Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Kiválasztottuk ideális ágyunkat? Nagyon helyes! De vajon amikor berakjuk a helyére, nem fog-e hiányozni valami? Mondjuk egy kis éjjeliszekrény, ami a „jobbkéz” szerepét betölti?

Aligha lehet hálószobának nevezni egy helyiséget, ha nincs benne egy kényelmes ágy – de van ám itt még egy nélkülözhetetlen bútordarab, mely nélkül kissé csonka a franciaágy vagy az egyszemélyes heverő látványa…

Természetesen az éjjeliszekrényről van szó! Hiszen nemcsak látványra sokkal szebb, ha ez a mutatós kisbútor is jelen van, hanem felkelnünk sem kell minduntalan!

Egy igazán hasznos darab, amelyre rátehető az olvasó- és a hangulatlámpa, az éppen olvasott könyvünk, de számos apróságnak is helyet ad, különösen, ha fiókkal is el van látva. Igazi jobbkéz az ágy mellett!

Olyan stílusban lehet a miénk, amilyenben csak szeretnénk. Bútorlapos és tömör fa egyaránt akad a széles választékban.

A hagyományos megjelenésű vagy a klasszikus ágyhoz ugyanúgy megtaláljuk a hozzáillő éjjeliszekrényt, mint ahogy egy igazán modern, szögletes vonalvezetésű, minimál stílusú fekhelynek is meglesz az éjjeliszekrény párja.

Ha szükségünk van rá – és általában így van -, válasszuk rögtön a megrendelt ágyhoz, ha megjelenésében kiválóan passzol hozzá.

Persze olyan éjjeliszekrények is megtalálhatók a kínálatban, amelyek eleve egy bútorcsalád tagjai, így csak kérnünk kell a választott ágykerethez - máris meglesz a tökéletes összhang a hálószobában!

A hálószoba mellett persze a nappali vagy a vendégszoba is kiváló terep ahhoz, hogy egy kis éjjeliszekrény érvényesüljön: ott a helye mindenhol, ahol ágy van – csak az egyik, vagy mindkét oldalán állhat!

Kanapék mellé is könnyen passzol, mindig jól jön, ha le akarjuk rakni a kávéscsészét vagy hiányzik egy hangulatlámpa az ülőgarnitúra mellé. Éljünk vele!Kapcsolódó cikkek

Relax- és masszázsfotel kínálat

Relax- és masszázsfotel kínálat

Külön bejáratú masszőr: a fotel!
Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Fenyővel teli előszoba

Fenyővel teli előszoba

Fenyő kiegészítőket az előszobába is!
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben