Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Matracok: a kókusz

Pihentető alvásra vágyunk? Kókusszal próbálkozzunk! Ágykeretünkbe fektessünk kókuszmatracot, amely átlagos és nagy testsúlyúak számára is ideális választás.

"Kókuszolni" éjszaka az igazi! Mielőtt félreértenénk, természetesen a kókuszréteggel készült matracokról van szó, amelyekkel éjjeli pihenésünket felhőtlenné tehetjük.

Ha már megtaláltuk az igazit az ágyak között, ne hagyjuk, hogy örömünket elrontsa egy rossz matrac! Akár a hálószoba, akár a vendégszoba ágya lesz teljes vele, ágybetétből olyat érdemes beszerezni, amely hozzájárul a kellemes és egészséges alváshoz.

A kókuszmatracok kétféle változatban vehetők birtokba. Mindennapos alvásra mindkettő tökéletesen alkalmas, akár háton, akár hason szeret aludni az ember.

Aki tudja magáról, hogy ezek a kedvenc alvó pozíciói, ne habozzon – a kókuszmatracok számára ideálisak lesznek.

Kemény és félkemény változatban a háton alvóknak ajánlottak, de azok se járnak vele rosszul, akik nem tudják, milyen pózban alszanak legtöbbet. Az ún. ökomix kemény kókuszmatrac előnyeit a háton és hason pihenők élvezhetik leginkább.

Átlagos testsúllyal az előbbi használata javasolt – a flexible ágybetét forgatható is, többrétegű kókusz és hideghab matrac, kiváló tartást, alátámasztást ad használójának. Az alap matracszövet mellett, ha szeretnénk, speciális meleg- vagy hidegtartó huzattal is megrendelhetjük, így minden igénynek megfelel.

Az Ökomix matrac heterogén magszerkezete extra kényelemmel szolgál: a thermo réteg, a perforált latex lemez, a klímacentrumos kókusz réteg együttesen biztosítja a nyugodt, egészséges alvást, különösen, hogy a perforált lemez még az izomzatot is stimulálja, elősegítve a vérkeringést.

Kétféle huzatot választhatunk hozzá: vagy steppelt és szőtt felső réteggel, jó nedvességelvezetéssel kérjük, vagy puha, frottír, ugyancsak jó folyadékelvezető képességgel, levehető és mosható huzattal. Így valóban minden igényt kielégít! Ráadásul bármilyen méretben a miénk lehet. Szavazzunk a kókuszra!Kapcsolódó cikkek

Alaprajz készítés

Alaprajz készítés

Hogyan készítsünk alaprajzot?
Lámpa a falon

Lámpa a falon

Világító kedvencek a gyerekszobában
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…
Asztalok falatozáshoz

Asztalok falatozáshoz

Mert nem mindegy, min eszünk egy jót…