Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Lámpa a falon

Ha csemeténk szereti a mese- és filmszereplőket, itt a lehetőség meglepni egy olyan lámpával, amely remek lakberendezési kiegészítő és egyben ajándék is számára!

A gyerekszoba központi világítása már meg van oldva, de jó lenne egy kisebb fényforrás is, melyet éjjel könnyen el lehet érni, fel lehet kapcsolni, de akkor is éghet, ha csak egy kis hangulatfényre van szükség? Ideális választások lehetnek számunkra a csemete kedvenceivel díszített fali lámpák!

A gyerkőcök többsége szívesen fogadná szobájában Micimackót és barátait; a lányok a Hercegnőkért rajonganak vagy Csinglingért, a fiúk Pókembert vagy a Verdák szereplőit nézegetnék örömmel.

A High School Musical rajongóinak falára a népszerű sorozat szereplőivel díszített fali lámpa kerülhet! Színes, vidám lakberendezési kiegészítők, amelyek a szoba hangulatát is feldobják.

Valamennyi formában és számos színben kapható mindegyik fali lámpa-család: nem mutatna jól a szobában a Hercegnős lámpa színe? Keressünk megfelelőt másmilyen alakban!

Kerek, ovális, csepp alakú és négyszögletes, kerekített szélekkel készült lámpa is kapható, így valamelyik biztosan tökéletes lesz a gyerekszobába.

A műanyag, többszínű lámpák kiválóan simulhatnak a környezetbe, bármilyen árnyalatú a fal, bármilyen stílusú a berendezés. Akaszthatók a gyerekágy fölé, a sarokba egy kis fotel mellé, de olyan modell is van, amely fali és asztali lámpaként is használható. Szerezzünk csemeténknek örömet, költöztessük kedvenceit a szobájába – lámpa formájában!Kapcsolódó cikkek

Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Amin a csemete „dolgozik”…
Kanapé a gyerekszobában

Kanapé a gyerekszobában

Hogy a lurkónak is legyen hol „ejtőzni”
Matracok: kókusz-latex

Matracok: kókusz-latex

Dupla kényeztetés: kókusz plusz latex
Fenyő íróasztalon dolgozni

Fenyő íróasztalon dolgozni

Kellemeset a hasznossal…
Puff vagy ülőke?

Puff vagy ülőke?

A puff az enyém…!