Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

A kisgyermek és a tini ágya

Vidám, színes, esetleg már egészen felnőttes megjelenésű ágyban érezné jól magát a csemete? Vagy annak örülne, ha egy versenyautóban alhatna? Bármelyik variáció megoldható!

Mi sem csodálatosabb annál, amikor kiválasztjuk a talán még meg sem született kisbaba számára a gyerekágyat! Ötletes és hasznos megoldás olyan modellt választani, mely megjelenését illetően uniszex: a vad juhar és matt fehér párosítás valódi telitalálat, amely nemcsak hangulatos, de megnyugtató környezetet is teremt a baba számára. Az állítható rácsokkal felszerelt bútorlapos gyerekágyhoz további gyerekbútorok is rendelhetők ugyanebben a stílusban.

Igaz ez viszont számos ifjúsági ágyra is. A gyerekszoba valósággal megelevenedik, ha olyan ágykeret kerül bele – hozzáillő bútorokkal -, amely kellemes juhar alapszínén túl narancs, zöld vagy kék fiókokkal, ajtókkal, ágyneműtartós résszel van felszerelve!

Az inspiráló, üde külső számos gyerekágy jellemzője – a legnagyobb összhangot akkor érjük el, ha a frontrészek színéhez az ágynemű is alkalmazkodik…

Mutatósságuk mellett ezek a bútorlapos ifjúsági ágyak hasznos tárolóhellyel rendelkeznek az ágy alá helyezhető ágyneműtartós fiókoknak és polcos pakolóknak köszönhetően.

Egyes modellek alatt pótágy rejtőzik, amelyen bármikor elalhat csemeténk kis pajtása is!

Az autókért, hintókért rajongó kisfiúk, kislányok nagy álma teljesülhet, ha versenyautót vagy hercegnői hintót formázó, szép, színes gyerekágyban hajthatják álomra a fejüket – talán még a lefekvésért sem kell nekik annyit könyörögni!

Praktikus választás a 3 méretben állítható fenyő gyerekágy, amely kiválóan alkalmazkodik ahhoz a tényhez, hogy bizony a gyerekek gyorsan nőnek!

Ha csemeténknek kissé már felnőttesebb megjelenésű ágykeretet szeretnénk venni, számos 1 személyes, gyönyörű tömörfa vagy tetszetős külsejű bútorlapos ágy közül választhatunk, akár hagyományosabb, akár modernebb megjelenésű fekhely a vágy. Többségük akár felnőtt hálóban is állhatna kinézete alapján – azaz hosszútávon is tökéletes választás!

A legtöbb modell elemes bútorcsalád része, ezért akár az egész gyerekszoba berendezhető a választott, lapraszerelt ágy stílusában! Kellemes válogatást!Kapcsolódó cikkek

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Hasznos és szép: a tálalószekrény

Egy mutatós plusz a konyhába!
Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Ha egy extravagáns asztal kell…
Egy fotel mindig kell

Egy fotel mindig kell

Készen vár a fotelünk!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Hasznos tanácsok vásárlás előtt!
Nincs többé folt?

Nincs többé folt?

Nincs többé folt? Ez hogyan lehetséges?