Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Fenyőben a gardrób is szebb!

Rajongunk a fenyőbútorokért? Itt egy igazán nekünk való darab! Fenyőággyal és szekrényekkel berendezett szobánkba válasszunk fenyő gardróbot is!

A természetes környezet híveinek otthonában a fenyőbútor a nyerő. Szinte mindenféle bútor kapható fenyőből, nem hiányozhat hát a gardrób sem a hálószoba, a gyerekszoba, nappali vagy akár a vendégszoba teréből!

Egy fenyő szekrény otthonos, kellemes hangulatát nem pótolhatja semmi. Jól járunk, ha rá szavazunk, könnyen hozzájárul a meghitt környezet kialakításához!

A nemcsak szép, de masszív és praktikus fenyő gardrób több típusát vehetjük birtokba: akasztós-polcos résszel, két fiókkal és egy tükrös ajtóval, vagy nagyobb változatban, melyen két sima és két tükrös ajtó rejt tágas pakolórészeket, valamint négy fiók várja, hogy megrakjuk ruhákkal.

Olyan variációt is választhatunk, amelynek nincs tükre, masszív külseje azonban rengeteg tárolóhelyet rejt.

Felső szekrényekkel is rendelkező gardróbszekrény szintén kerülhet otthonunkba! Utóbbi változatok nagyobb méretük miatt párok szobájába tökéletesek.

Olajozott színben vagy natúran lakkozva kérhetők, klasszikusabb vagy masszív és modern kivitelezésben!

A vállfára akasztható ruháknak, de a hajtogatható holmiknak is bőven lesz hely, a fiókokba rendezve pedig könnyedén megtaláljuk a zoknikat, fehérneműket! Csukjuk be az ajtót, és már ellenőrizhetjük is, minden jól áll-e rajtunk, mielőtt hazulról elindulnunk!

Mindegyik fenyő gardrób változat bőséges és gyönyörű tárolóhellyel szolgál – no meg egy kis kellemes fenyőillattal! Ha először a gardróbba szerettünk bele, fenyőből könnyen válogathatunk mellé komódokat, ágykeretet, éjjeliszekrényt is! Fő a természetesség!Kapcsolódó cikkek

Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Csak szépen sorjában...
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Kanapé a gyerekszobában

Kanapé a gyerekszobában

Hogy a lurkónak is legyen hol „ejtőzni”
Hely híján sarokétkezőt!

Hely híján sarokétkezőt!

Használjuk ki a sarkot!