Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Modern otthonokba könnyen elképzelhetjük ezeket a dohányzóasztalokat, de a klasszikus bútorok rajongói is megtalálják a nekik tetszőt! Ha szeretjük a fém lábakat, a szép, letisztult formákat, az átlátszó üveglapot, hozzánk csak üveg dohányzóasztal illik!

Van valami légies, valami könnyed ezekben az asztalokban! Amennyiben a legtöbb bútor már megvan a nappaliba, de hiányzik egy remek dohányzóasztal, amely tökéletesen kiegészítené az ülőgarnitúrát, nézzünk körül az üveg dohányzóasztalok között!

Mindegy, hogy hagyományos, vagy inkább nagyon modern, sőt rendhagyó külsejű modellre vágyunk, mindegyik stílus számos mutatós üvegasztallal szolgál. A kérdés az, milyen szekrénysorhoz és ülőgarnitúrához szeretnénk illeszteni, de az sem mindegy, hány személy venné igénybe nap mint nap!

Ha csak kevesen használnák, akár egy kis, kerek vagy ovális üveglappal rendelkező modell is kiváló lehet arra, hogy a kávé, a sütemény vagy egy-két újság, esetleg a távirányító elférjen rajta - ám ha sokszor és sokan ülnek a dohányzóasztal körül, mérete ki kell hogy szolgálja a népesebb családot vagy vendégsereget is.

Aszerint is választhatunk, szükségünk van-e alsó polcra vagy polcokra, ahová beférnek az újságok, gyorsan be lehet rakni pár holmit, vagy semmilyen kiegészítőt nem vennénk igénybe?

Ha fabútor megjelenésű vagy valódi fenyő bútorokhoz keresünk ideális dohányzóasztalt, az összhang érdekében azok a modellek közül válogassunk, amelyeknél az üveglapot tömör fa lábak vagy fa árnyalatú MDF lábak tartják, hiszen ezek külseje tökéletesen passzolhat fa bútorainkhoz.

De ha a nappali berendezése egészen más – uralkodó a fémes csillogás, a modern részletek, a krómozott acél lábakon álló vagy az üvegszálas törzsű asztal is remekül fog a szobában mutatni!

Színében még inkább a bútorainkhoz illeszthetjük a dohányzóasztalt, ha az üveglap árnyalata is tökéletes: lehet víztiszta vagy homokfúvott is. Egészen egyedi formájú asztalt is vihetünk haza, ha egyik „hagyományos” darab sem a mi világunk. Sőt, még piros pöttyös üvegasztalunk is lehet! Indulhat a vadászat!Kapcsolódó cikkek

Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Ágyrács variációk

Ágyrács variációk

Ágyrácsot akár reggelizéshez is választhatunk!
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
Forgószék- és tárgyalószék választék

Forgószék- és tárgyalószék választék

Nélküle nem dolgozhatunk!
Dohányzóasztal kínálat puffal

Dohányzóasztal kínálat puffal

Kinek a kerek, kinek a szögletes…