Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Íróasztal, számítógépasztal választék

Akár nagyobb, akár kisebb a rendelkezésre álló tér, egy jó íróasztalra mindig szükség van! Találjuk meg azt, amelyik tökéletesen illeszkedik a szobánkba!

Íróasztal nélkül csonka egy otthon: akár írni, rajzolni, akár dolgozni kell, ez a bútordarab szükséges hozzá! A gyerekszoba ugyanúgy kiegészülhet vele, mint a dolgozószoba és a nappali, ahol kis „munka-sarkot” keríthetünk el magunknak hely híján. A stílusban persze lehetnek különbségek: természetes, hogy a gyerekszobába a csemete ízléséhez illő asztal kerül, a dolgozószobába és a nappaliba, vagy irodai asztalként pedig egy komolyabb darabot használunk!

Ha otthonunk berendezése hagyományos, kiválóan felteszi az i-re a pontot egy klasszikus megjelenésű számítógépasztal – mert ilyen is van!

A rendkívül elegáns, többféle, hasonló árnyalatban kapható klasszikus íróasztalok nemcsak méretes helyet biztosítanak a munkához, de a mai elvárásoknak megfelelően billentyűzettartóval is fel vannak szerelve.

Ma már nem számít, hogy csak íróasztalt vagy csak számítógépasztalt szeretnénk-e, ugyanis egy kiegészítő mindkét lehetőséggel ellát minket.

Persze arra is van mód, hogy csak sima íróasztalt válasszunk, különösen, ha zavar a billentyűzettartó és amúgy is laptopon dolgozunk.

Valamennyi helyiségben megállják helyüket az egyszerű megjelenésű vagy csalogatóan modern, bútorlapos íróasztalok, egy- vagy több fiókkal, polccal, csukható ajtóval vagy rögzített konténerrel, kellemes fa árnyalatokban: cseresznye, bükk, calvados, éger, juhar színekben.

Csak rajtunk múlik, mekkora tárolóhelyre van szükségünk és milyen stílusú asztalt szeretnénk a szobába.

A miénk lehetnek olyan modellek is, melyekhez a konténer külön csatlakoztatható – az asztal alá vagy mellé helyezhető, így például a praktikus gyerekszobai íróasztalok esetében, amelyek egyébként a mutatós juhar árnyalat mellett vidám, zöld, narancs vagy kék frontrészekkel egészülnek ki, de akár kifejezetten kislányos, fehér-rózsaszín kisbútorok is kaphatók. Ha sarokba illeszthető íróasztal kell, az is megoldható!

Amennyiben sarokba vagy egy félreesőbb helyre szeretnénk berakni számítógépasztalt, a laminált MDF-lapos, porfestett acél modellek modernek, nagyon helytakarékosak, de valóban csak egy számítógép és tartozékai férnek el rajtuk. Akár külön laptop-állványt is beszerezhetünk!

Visszafogott dizájn, nagyon modern forma vagy klasszikus elegancia? Legyen az íróasztallal teljes a szoba!

 Kapcsolódó cikkek

Lakberendezési stílusok

Lakberendezési stílusok

Lássuk mindet szépen sorban!
Ágykeretek: trópusi keményfa

Ágykeretek: trópusi keményfa

Álmunkban a trópusokra...
Fogasról, tükörről, szobainasról

Fogasról, tükörről, szobainasról

Tükör, fogas, szobainas: megkönnyítik napjainkat
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!
Bútorvásárlás előtt

Bútorvásárlás előtt

Hasznos tanácsok vásárlás előtt!