Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Álló lámpa választék

Hiányzik otthonunkból egy kis hangulatfény, ha lemegy a nap? Relaxáláshoz, romantikázáshoz keresünk egy kellemes fényforrást? Megtaláltuk.

Az erős lámpafény aligha kedvez a relaxációnak. Hazaérve szeretnénk kicsit lazítani vagy esténként romantikázni a párunkkal? Ehhez semmiképp sem egy erős fényforrásra van szükségünk! Annál inkább egy hangulatvilágításra, amely mellett olvasni nem lehet, de összebújásra, pihenésre, beszélgetésekre egy pohár bor mellett kiválóan alkalmas!

Az álló lámpa-kínálat remek megoldásokkal szolgál! Mit szólnánk például egy hangulatos rizslámpához?

Mutatós, kissé keleties hatást kelt, sárga, narancsszínű és zöld változatokban kapható, azonnal meghitt, meleg hangulatot teremt! Kanapé mellett vagy egy sarokban is ideális.

Tetszenek a párásító lámpák? Kissé régiesebb megjelenést kölcsönöz nekik a csavart fekete fémláb – elegáns bútorok mellett is remekül mutatnak, ráadásul a párásító lámpa lassan párologtatja a benne levő vizet, gondoskodva a helyiségben a megfelelő páratartalomról.

Igazi dísz a lakásban, fehér vagy narancssárga üvegtállal, sőt, egészségügyi előnyei mellett különös optikai illúziót is kelt.

Modern otthonunkba keresünk játékos megjelenésű, érdekes hangulatot keltő lámpát? Szavazzunk bizalmat a hosszúkás állólámpának, amely fémes talpával, csupaszín külsejével igazán vonzó látvány! Különleges, állandóan változó színe az álló lámpa belsejében áramló olvadt viaszbuborékoknak köszönhető – számos színváltozatban, sőt más-más alakban, méretben is kérhetjük!

Mindhárom lakberendezési kiegészítő kiváló dekorációs eszköz amellett, hogy mutatós fényforrás. Igazi hangulatteremtők a lakásban, akár többet is érdemes beszerezni belőlük – például más-más színben!Kapcsolódó cikkek

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Bőrben gondolkodva...
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!
Mennyezetre való csillár és lámpa

Mennyezetre való csillár és lámpa

Nem mindegy, mi lóg a falról!
Íróasztal, számítógépasztal választék

Íróasztal, számítógépasztal választék

Mire mennénk íróasztal nélkül?
Nappali

Nappali

Az élet-tere: a nappali