Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Design kanapé kínálat

Ha már gondoltunk rá nem egyszer, de sosem mertük megvenni – itt az alkalom! A design kanapék nemcsak dögösek, de kényelmesek is, sőt akár mindennap alhatunk rajtuk…

Álmodoztunk már arról, hogy egy egészen különleges, sőt, akár extrém kanapén pihenhessünk esténként, vagy fogadhassuk vendégeinket? De sosem vettük meg, amit szerettünk volna, mert túlságosan merésznek találtuk, és nem praktikusnak?

Itt a lehetőség, hogy ezt megcáfolja számunkra a legmutatósabb és legpraktikusabb design kanapék csapata!

Tévedés, hogy a design kanapé csak „mutatóba” jó, és csak pár órás ücsörgésre. Kétségtelenül van olyan modell, amelyet nem lehet ágyként használni, de a nappali tökéletes és kényelmes bútora – arról is szabadon dönthetünk, hogy fix kialakítású vagy kinyitható modellt szeretnénk-e.

Ezekre a kanapékra ránézni is öröm! Nemcsak az élénk színvilágú modellek derítenek jókedvre, hanem azok is, amelyek formára lepnek meg, kápráztatnak el bennünket.

Különleges kialakítású, modern darabok - éppen szokatlanságukban rejlik a vonzerejük -, de emellett nagyon kényelmesek és élvezhetőek!

Ha az élénk színek nem vonzanak bennünket – vagy nem illenek otthonunkba -, klasszikusabb színárnyalatokban is választhatunk design kanapét: a bézs, fekete, szürke, barna többféle árnyalatában, vagy fehérben, ha ilyenről álmodoztunk.

Sőt, a hagyományosabb formavilág kedvelői a klasszikus megjelenésű, vagy akár az ötvenes évek bútoraira emlékeztető modellek közül válogathatnak; akik azonban a merészebb vonalvezetés rajongói, ne hagyják ki a kifejezetten modern vagy minimál stílusú otthonokba illő kanapékat! Kárpitozott változatok, de elegáns textilbőr szövettel bevontak is kaphatók.

Válasszuk őket nappaliba, de akár a hálószoba, gyerekszoba és vendégszoba részeként is nagyon mutatósak.

Kevés olyan modell van, amely ne lenne ágyként használható, akár heverő, akár kanapé – ugyanakkor a fix kialakításúak kiváló minőségű ülőfelületet, de csak délutáni „ejtőzéshez” alkalmas fekvőrészt kínálnak.

Az olyan kanapék, melyek szivacsos ágynak húzhatók ki, szintén inkább vendégágyként válnak be.

Ha mindennapos alváshoz keresünk design kanapét, voksolhatunk viszont a táskarugós modellekre, mert bármily hihetetlen, tökéletesek mindennapi pihenésre, egészséges alátámasztást adnak minden éjszakára. Nappal pedig lehengerlő látványt nyújtanak…!

Fiatalok főleg, de idősebbek is megtalálják a design kanapék között kedvenceiket. Nemcsak a legdivatosabb és legmeghökkentőbb vonalvezetés, de a legfantáziadúsabb színek közül is választhatunk, ráadásul nem egy kanapé megjelenését többféleképpen variálhatjuk. Így aztán egy otthon sem maradhat igazi design kanapé nélkül!Kapcsolódó cikkek

Mennyezetre való csillár és lámpa

Mennyezetre való csillár és lámpa

Nem mindegy, mi lóg a falról!
Matracok: vákuummatrac

Matracok: vákuummatrac

A kényelmet hozó csomag
Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Válasszunk éjjeliszekrényt!

Válasszunk éjjeliszekrényt!

Éjjeliszekrény, a jobb kezünk!
Komód, kisszekrény mindig kell!

Komód, kisszekrény mindig kell!

Pakolni muszáj valahová!