Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Mindig kell: az étkezőgarnitúra

Jól jönne egy remek étkezőgarnitúra a konyhába, vagy a nappaliba? Bőséges kínálatból választhatunk: ha meglátjuk a nekünk tetsző modellt, mindjárt megjön az étvágyunk!

A tevékenység, melyet szinte sosem hagyunk ki mindennapjainkból: az evés! A nyugodt étkezéshez jó, ha van egy kellemes megjelenésű bútorunk is, melyhez jó érzés leülni, és akkor is vonzó, ha nincs rajta megterítve! Az étkezőgarnitúra nemcsak evéshez, családi-, baráti összejövetelekhez is alkalmas helyszín – ebéd vagy vacsora után elbeszélgetni, társasjátékozni is kiváló.

Kiválasztásakor tehát érdemes figyelembe venni, mi mindenre szeretnénk használni. Persze, helyiségeink mérete sokban befolyásolja a döntést. Sokszor nem tehetünk róla, hogy a konyha nem elég nagy, lehetőségei korlátozottak egy normál méretű étkezőgarnitúra elhelyezéséhez.

Az étkezőgarnitúra azonban állhat a hallban, a nappaliban is, ahol ebédlő sarkot alakítunk ki. Ha nagy a család, vagy gyakran látunk vendégül több embert, olyat célszerű választanunk, mely hat-nyolc személy leültetésére is alkalmas. Ne aggódjunk: számtalan modellből válogathatunk!

Egy komolyabb étkezőgarnitúra általában elegáns, akár hagyományos, akár modern stílusú! Tömör fából és bútorlapból is akad bőven – magas háttámlás székek, kárpitozott vagy textilbőrrel bevont támla és ülőfelület, méretes – és kinyitható – asztal, előkelő megjelenés! A fa- és bútorlapos étkezőasztalok szinte kivétel nélkül nagyobbíthatók, kihúzhatók, hogy minél többen körülülhessék őket!

Ha a hagyományos étkezőket szeretjük, netán a századelős hangulatot árasztó, klasszikus darabokat, ugyanúgy megtaláljuk az igazit, mint ha egy feltűnően modern garnitúrát képzelünk el a konyhába, ebédlőbe.

Az elegancia és a szögletes vonalvezetés is ötvözhető – erre példa számos, mutatós étkezőgarnitúra, mely természetes színével és dekoratív megjelenésével csábít maga mellé!

Ha négyszemélyes étkező a vágyunk, még több változat áll rendelkezésünkre. Kis konyhákba jól elhelyezhetők és nagyon mutatósak.

Egyszerű, de pofás tömör fa garnitúrát szeretnénk? Elegáns, de modern, üvegasztalos modellre vágyunk, krómozott acél asztallábakkal és étkezőszékekkel, mediterrán-, vagy esetleg high-tech hangulatú garnitúrát szeretnénk? Itt a lehetőség, hogy bármelyiket kiválasszuk!

Ha színes, játékos modellekben gondolkodunk, döntsünk üveglapos étkezőasztal és fényes, lila textilbőr étkezőszékek vagy kör alakú asztal köré csoportosuló, propilén vázas székek mellett, különböző érdekes színekben! Igazi hangulatteremtők. Választott étkezőgarnitúránkhoz stílusban hozzáillő zsúrkocsit is rendelhetünk – tökéletes lesz az összhang!Kapcsolódó cikkek

Tv-állvány - egy fontos darab

Tv-állvány - egy fontos darab

Csinosítsunk tv-tartóval!
Martindale szám

Martindale szám

Martindale szám a tartósság mérőszáma
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben
Nappali szekrénysor-kínálat

Nappali szekrénysor-kínálat

Meghatározó a nappaliban!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A legnagyobb falat a lakásban!