Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Gyermek- és dekoráló lámpák

Ha a megfelelő csillár, fali vagy asztali lámpa nincs még meg a szobába, itt az ideje, hogy válasszunk egy mutatós modellt! Válasszunk lámpát, amely egyben dekoráció is!

Mi függjön a plafonról a gyerekszobában? Szívesen kiegészítenénk a hálót vagy a nappalit egy mutatós dekorlámpával? Esetleg olyan állólámpa a vágyunk, ami különleges hangulatot varázsol a szobába? Számos mutatós lakberendezési kiegészítő segíthet dönteni!

A csemeték nagyon fogják szeretni figurás csillárjukat! Melyik lenne a kedvencük? Méhecskét, helikoptert, hajót formázó függő lámpa közül választhatunk, ám ha mesehősös fényforrással szeretnénk meglepni a gyerkőcöt, azt is megtehetjük!

Legyen bár Pókember, Micimackó, a Hercegnők vagy Verdák a kedvence, többféle formában és változatos színekben kapható a mutatós, vidám gyereklámpa-kínálat – állíthatjuk asztalra, de falra is szerelhetjük őket, igény szerint!

A plafonról is mosolyoghatnak csemeténkre a kedvencei, ha a műanyag, búrás függőlámpát választjuk vagy a mesehősös papírlámpát!

Lávalámpa szintén kapható asztali és álló változatban: igazi dekorlámpa, olvadt viaszbuborékaival különleges látványt nyújt, sosem unatkozunk mellette!

Kicsik és kamaszok szobájába szintén remek választás lehet az ABC betűit formázó, vidám, színes gyereklámpa: csillárként, de falra szerelhető lámpaként is kérhetjük, így központi világításként és olvasáshoz is használható!

Ha szeretjük a hangulatvilágítást, legyen a miénk valamelyik szép színű álló vagy függő rizslámpa, vagy a mutatós, különleges optikai illúziót keltő párásító lámpa, mely még az egészségünket is őrzi!

Keleties hangulatot idéz és elegendő fénnyel lát el bennünket a rizspapírból készült lámpa, amely fekete vagy narancsszínű, érdekes mintáival igazi dekorlámpa. A sólámpa és sómécses valóban csak hangulatteremtésre való, ám egészségügyi előnyei miatt igen népszerű! Válasszuk ki a legjobbat!Kapcsolódó cikkek

Konyhabútor kínálat

Konyhabútor kínálat

Bútor a konyhába simulva...
Elemes bútorral könnyű!

Elemes bútorral könnyű!

Mire jó az elemes?
Fényt asztali lámpával!

Fényt asztali lámpával!

Mert világítás mindig kell...
Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Válasszunk elemes ülőgarnitúrát!

Minden elemmel kicsit több ember!
Konyhabútor tervezés

Konyhabútor tervezés

A legnagyobb falat a lakásban!