Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Gyermek- és dekoráló lámpák

Ha a megfelelő csillár, fali vagy asztali lámpa nincs még meg a szobába, itt az ideje, hogy válasszunk egy mutatós modellt! Válasszunk lámpát, amely egyben dekoráció is!

Mi függjön a plafonról a gyerekszobában? Szívesen kiegészítenénk a hálót vagy a nappalit egy mutatós dekorlámpával? Esetleg olyan állólámpa a vágyunk, ami különleges hangulatot varázsol a szobába? Számos mutatós lakberendezési kiegészítő segíthet dönteni!

A csemeték nagyon fogják szeretni figurás csillárjukat! Melyik lenne a kedvencük? Méhecskét, helikoptert, hajót formázó függő lámpa közül választhatunk, ám ha mesehősös fényforrással szeretnénk meglepni a gyerkőcöt, azt is megtehetjük!

Legyen bár Pókember, Micimackó, a Hercegnők vagy Verdák a kedvence, többféle formában és változatos színekben kapható a mutatós, vidám gyereklámpa-kínálat – állíthatjuk asztalra, de falra is szerelhetjük őket, igény szerint!

A plafonról is mosolyoghatnak csemeténkre a kedvencei, ha a műanyag, búrás függőlámpát választjuk vagy a mesehősös papírlámpát!

Lávalámpa szintén kapható asztali és álló változatban: igazi dekorlámpa, olvadt viaszbuborékaival különleges látványt nyújt, sosem unatkozunk mellette!

Kicsik és kamaszok szobájába szintén remek választás lehet az ABC betűit formázó, vidám, színes gyereklámpa: csillárként, de falra szerelhető lámpaként is kérhetjük, így központi világításként és olvasáshoz is használható!

Ha szeretjük a hangulatvilágítást, legyen a miénk valamelyik szép színű álló vagy függő rizslámpa, vagy a mutatós, különleges optikai illúziót keltő párásító lámpa, mely még az egészségünket is őrzi!

Keleties hangulatot idéz és elegendő fénnyel lát el bennünket a rizspapírból készült lámpa, amely fekete vagy narancsszínű, érdekes mintáival igazi dekorlámpa. A sólámpa és sómécses valóban csak hangulatteremtésre való, ám egészségügyi előnyei miatt igen népszerű! Válasszuk ki a legjobbat!Kapcsolódó cikkek

Párna, takaró, matracvédő variációk

Párna, takaró, matracvédő variációk

Matrac és párna: ne csak minőségi, tartós is legyen!
Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!
Matracok: a memóriás

Matracok: a memóriás

Emlékszik ránk: matrac jó memóriával!
Válasszunk étkezőszéket!

Válasszunk étkezőszéket!

Falatozni ülve jó!
Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!