Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Sokak álma egy szép bőr ülőgarnitúra – mégis, sokszor nem rá esik a választás, mert a praktikusságot is szem előtt tartjuk. És ha az ülőgarnitúra minden igénynek megfelel?

Ha a bőrt szeretjük, aligha tudnak bennünket lebeszélni arról, hogy nappalink középpontjába egy ilyen ülőgarnitúra kerüljön! Ne is hagyjuk magunkat – hiszen egy valódi bőr ülőgarnitúra használata igazi élmény!

Akár nagyobb, akár kisebb szobába választanánk, mindkettőre van lehetőségünk: elemes és sarokkanapé változatban is rendelkezésre állnak!

Ha kétszemélyes, háromszemélyes kanapéval, egy vagy két fotellel járnánk a legjobban, kérhetjük 3 2 1 vagy 3 1 1 felállásban a bőr ülőgarnitúrát, de sarokülőgarnitúra formában is, természetesen jobbos és balos változatban.

Tény, hogy a valódi bőr ülőgarnitúra valóságos sztár a nappaliban: gyönyörű, igényes, előkelő megjelenése teret követel magának, és akkor érvényesül legjobban, ha hozzáillő bútorok veszik körül és a háttérből is jól „kiemelkedik”.

A bőrgarnitúrák többféle elegáns színben kaphatók – árnyalatuk tehát korántsem tarthat vissza attól, hogy ők legyenek a kiválasztottak…!

Ahogyan az sem, ha szeretnénk vendégágynak, vagy egy kis délutáni szunyókálásra használni, hiszen a modellek többsége kinyitható és könnyen ággyá alakítható. Mindennapos alvásra a bőr ülőgarnitúrák többsége nem alkalmas – egyrészt szivacsos fekvőfelület, másrészt a fix kialakítás miatt.

A valódi bőr ülőgarnitúrát többnyire klasszikus stílusban, dísztűzéssel képzeljük el – valóban számos ilyen modellből válogathatunk -, de modern megjelenésű sarokkanapé és elemes ülőgarnitúra is akad bőven: akár a visszafogottan modernet, akár a szögletes vonalvezetésűt szeretjük, megtaláljuk az ideálisat! Ha az egyedi stílusra szavazunk, az élénk színű, fiatalos, divatos design bőrgarnitúra is hazavihető! Nappaliba, irodába tökéletes döntés egy valódi bőr ülőgarnitúra! Ha az elegancia és a kényelem a lényeg…Kapcsolódó cikkek

Matracot a gyerek alá!

Matracot a gyerek alá!

Kényelem és egészség a gyerkőcöknek!
Nappali

Nappali

Az élet-tere: a nappali
Relax- és masszázsfotel kínálat

Relax- és masszázsfotel kínálat

Külön bejáratú masszőr: a fotel!
Forgószékek gyerekeknek

Forgószékek gyerekeknek

Melyik legyen a „kisfőnök” széke?
Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Figurás dohányzóasztal: az extravagáns

Ha egy extravagáns asztal kell…