Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Bőr ülőgarnitúra: nem álom!

Sokak álma egy szép bőr ülőgarnitúra – mégis, sokszor nem rá esik a választás, mert a praktikusságot is szem előtt tartjuk. És ha az ülőgarnitúra minden igénynek megfelel?

Ha a bőrt szeretjük, aligha tudnak bennünket lebeszélni arról, hogy nappalink középpontjába egy ilyen ülőgarnitúra kerüljön! Ne is hagyjuk magunkat – hiszen egy valódi bőr ülőgarnitúra használata igazi élmény!

Akár nagyobb, akár kisebb szobába választanánk, mindkettőre van lehetőségünk: elemes és sarokkanapé változatban is rendelkezésre állnak!

Ha kétszemélyes, háromszemélyes kanapéval, egy vagy két fotellel járnánk a legjobban, kérhetjük 3 2 1 vagy 3 1 1 felállásban a bőr ülőgarnitúrát, de sarokülőgarnitúra formában is, természetesen jobbos és balos változatban.

Tény, hogy a valódi bőr ülőgarnitúra valóságos sztár a nappaliban: gyönyörű, igényes, előkelő megjelenése teret követel magának, és akkor érvényesül legjobban, ha hozzáillő bútorok veszik körül és a háttérből is jól „kiemelkedik”.

A bőrgarnitúrák többféle elegáns színben kaphatók – árnyalatuk tehát korántsem tarthat vissza attól, hogy ők legyenek a kiválasztottak…!

Ahogyan az sem, ha szeretnénk vendégágynak, vagy egy kis délutáni szunyókálásra használni, hiszen a modellek többsége kinyitható és könnyen ággyá alakítható. Mindennapos alvásra a bőr ülőgarnitúrák többsége nem alkalmas – egyrészt szivacsos fekvőfelület, másrészt a fix kialakítás miatt.

A valódi bőr ülőgarnitúrát többnyire klasszikus stílusban, dísztűzéssel képzeljük el – valóban számos ilyen modellből válogathatunk -, de modern megjelenésű sarokkanapé és elemes ülőgarnitúra is akad bőven: akár a visszafogottan modernet, akár a szögletes vonalvezetésűt szeretjük, megtaláljuk az ideálisat! Ha az egyedi stílusra szavazunk, az élénk színű, fiatalos, divatos design bőrgarnitúra is hazavihető! Nappaliba, irodába tökéletes döntés egy valódi bőr ülőgarnitúra! Ha az elegancia és a kényelem a lényeg…Kapcsolódó cikkek

Kép dekorációk

Kép dekorációk

A képek, melyek hangulatba hoznak!
Kanapék és heverők fixen

Kanapék és heverők fixen

Kényelmes lesz, az fix!
Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Dohányzóasztalok üveg asztallappal

Ha szeretjük az üvegeset…
Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Könyvespolc, az elmaradhatatlan

Magas, mutatós és többfunkciós, mi az?
Ágyak: franciaágy takaróval

Ágyak: franciaágy takaróval

Kényelmet és rendet!