Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Komódok tömör fenyőből

Egy szoba nem lehet teljes komódok nélkül! Akármire is használjuk a helyiséget, mindig kell hely kisebb tárgyaknak, dossziéknak: legyen fenyőből ez a kiváló tárolószekrény!

Soha nincs elég hely a lakásban? Teremtsünk több tárolóhelyet mutatós komódokkal! Ez az a bútordarab, amiből egy biztosan nem elég. Legyen belőle több variáció - csak fiókos, vagy ajtós és fiókos, kisebb és nagyobb! Könnyű beléjük pakolni, hiszen a csukott ajtók jótékonyan rejtenek mindent, amit a polcokon tárolunk, a fiókokba pedig a kisebb apróságok is beférnek.

Ha otthonunk már eleve fenyőbútorokkal van berendezve, vagy nagyon kedveljük ezeket a szépséges, természetes megjelenésű fenyő tárolókat, több változatból is válogathatunk, csak rajtunk múlik, milyen beosztású, kialakítású szekrényt vagy szekrényeket szeretnénk.

Széles, masszív komód kellene az előszoba terébe? A hálószoba, a gyerekszoba hiányol egy alaposan megpakolható tárolószekrényt?

Remekül mutat velük a vendégszoba is. Jó lenne a dolgozószoba asztala mellé egy-kettő, amelyben bőven elférnek a papírok, dossziék? Az iroda is rendkívül otthonos, barátságos hangulatú lesz ezekkel a kisszekrényekkel!

A hagyományos megjelenésű, lekerekített szélű, olajozott vagy natúr lakkozott tömör fenyő komódok ötféle változatban várnak ránk. Ha ezeknél egy kissé régiesebb, nosztalgikusabb hangulatú fenyő tárolószekrényre vágyunk, akkor az elegáns, faragott lábakon álló, két fiókos-két ajtós komódot olajozott árnyalatban nekünk találták ki. Inkább lakásba, házba hangulatos, irodába kevésbé.

Masszív, de kellemes, természetes megjelenésükkel bárhová barátságos légkört varázsolnak ezek a kisszekrények – akár a hálószoba ágya mellett éjjeliszekrény formában is. Válasszuk a fenyőt!Kapcsolódó cikkek

Elemes bútorral könnyű!

Elemes bútorral könnyű!

Mire jó az elemes?
Álló lámpa választék

Álló lámpa választék

Hangulat híján...
Gardróbbal egyszerűbben

Gardróbbal egyszerűbben

Könnyebb a gardróbba pakolni!
Ágykeretek: tömör fenyő

Ágykeretek: tömör fenyő

Természetes kényelemben
Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Író- és számítógépasztal gyermekeknek

Amin a csemete „dolgozik”…