Lakberendezési Tippek

Lakberendezési tippek amik segítenek otthonosabbá tenni a lakásod!

 

Gardróbbal egyszerűbben

Ha méretes mennyiségű ruhával büszkélkedhetünk, nem várhatjuk el, hogy nappali szekrénysorunkba minden beférjen. A gardróbot mindig bevethetjük, nélkülözhetetlen a hálóban, gyerekszobában is!

Annyi ruhája mindenkinek van, hogy szüksége legyen egy rendes gardróbra! Nem túl mutatós, ha a holmink polcokon áll, esetleg a nappali szekrénysorába próbálunk mindent bepakolni - sikertelenül. A gardróbszekrény kényelmesen elfér a hálószoba terében, de akár a nappaliba is berakhatjuk. Ha stílusban hasonló a szekrénysorunkhoz, az összkép is kiváló! A gyerekszoba hálás lesz egy jó kis gardróbért, a vendégszoba ugyancsak kiegészülhet vele: itt nyugodtan tárolhatjuk kevésbé használt dolgainkat.

A gardrób számos előnnyel bír, hiszen nemcsak az akasztós-, a hajtogatható ruháknak is remek helyük lesz a csukott ajtók mögött. Választhatunk olyan modellt, amelyhez fiókos rész és tükör is tartozik, egyik vagy mindkét oldalon!

Hogy hogyan döntünk, azt nagymértékben meghatározza a szekrény stílusa és pakolófelületei is – van, akinek nincs szüksége nagyobb akasztós részre, más inkább a fiókokat mellőzné.

Olyan is akad, aki legszívesebben az egész felületet eltakarná egy mutatós képpel, ruháit csúsztatós ajtók mögött tárolná. Mindegyiket megtehetjük!

Számos modellből választhatunk, amely igényeinket kielégíti, és megjelenésében is megfelel elképzeléseinknek.

Hagyományos külsejű gardróbszekrény lenne jó nappalinkba, hálónkba vagy a gyerekszobába? A megszokott beosztású modelleket mutatós fa árnyalatokban kérhetjük, letisztult formavezetésük kellemes hangulatot varázsol a szobába.

Az ifjúsági gardróbok hangulatos juhar színe üde narancs-, zöld, kék vagy fehér színekkel kombinálva különösen szép a gyerekbirodalomban!

Ha klasszikus hangulatra vágyunk, az elegáns tömör fa gardrób igazi századeleji hatást kelt a szobában. Ugyanígy a patinás, antikolt, keretes ajtós, elegáns lábakkal készült, méretes pakolófelületekkel és tükrökkel ellátott modell is, vagy a kissé visszafogottabb, sötét alma színű klasszikus gardróbszekrény.

Modern gardróbokból szinte elbűvölő a választék! Érdekességük a változatosságuk: még véletlenül sem követik a szokványos formát. Találunk persze visszafogottan modern változatokat is, de az igazán lendületes, fiatalos megjelenésű modellek oldalról nyílnak, teljes ajtókkal rendelkeznek, a fiók rafináltan, a tükör középen van elhelyezve rajtuk.

A természetesség kedvelői mutatós fa árnyalatokban választhatják őket, aki azonban jobban szereti az extravagánsat, a fényes fehér vagy sötét frontokkal csábító szekrényekre szavazzon! Ruhaliftes modellel ugyanúgy találkozunk, mint széles, képpel díszített tolóajtós gardróbbal. A választás csak rajtunk múlik!Kapcsolódó cikkek

Komódok tömör fenyőből

Komódok tömör fenyőből

Fenyőben a legszebb!
Matracok: habmatrac

Matracok: habmatrac

Habbal sokkal kényelmesebb…!
Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Ülőkét, kisszéket, bárszéket!

Kényelem miniben és magasban!
A színek jelentése

A színek jelentése

Nem mindegy milyen színek vesznek körül!
Gyerekszobát elemestül!

Gyerekszobát elemestül!

Egységes lurkó birodalom